- Sputnik Ελλάδα, 1920
Αθλητικά
Αθλητικές ειδήσεις για ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όλα τα σπορ. Οι κορυφαίες ελληνικές και διεθνείς αθλητικές στιγμές με επικαιρότητα και σχολιασμό.

Φοβερή τραγωδία: Πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής πέθανε σε γυρίσματα διαφήμισης - Χτύπησε σε βράχο

© Φωτογραφία : Instagram / griloΜάρκο Γκρλιτς
Μάρκο Γκρλιτς - Sputnik Ελλάδα, 1920, 24.11.2021
Ήταν πατέρας δύο μικρών παιδιών.
Ο Σλοβένος snowboarder Μάρκο Γκρλιτς σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της διαφήμισης. Ήταν 38 ετών.
Τα σλοβενικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι κατά τη διάρκεια μιας δύσκολης κατάβασης, έπεσε σε βαθύ χιόνι και χτύπησε σε βράχο, χωρίς να φοράει προστατευτικό κράνος.

Χτύπησε με το κεφάλι σε βράχο χωρίς κράνος

Σύμφωνα με το αυστριακό πρακτορείο ειδήσεων APA, ο Γκρλιτς έκανε ένα διαφημιστικό βίντεο για εκείνο το χιονοδρομικό κέντρο στο Ζέλντεν, αλλά όλα έληξαν μοιραία όταν χτύπησε με το κεφάλι του σε έναν βράχο.
Δορυφορικό πιάτο σε σπίτι - Sputnik Ελλάδα, 1920, 24.11.2021
Αθλητικά
Ο τραγικός θάνατος ενός παίκτη: Σκοτώθηκε από δορυφορικό πιάτο - Ήταν 37 ετών
Ο Γκρλιτς ήταν ο πιο δημοφιλής Σλοβένος freestyle snowboarder και κέρδισε πολλούς διαγωνισμούς, ενώ ήταν ένας από τους πρωτοπόρους της δημιουργίας αθλητικών ταινιών.
Υπήρξε τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Νέων και ήταν δεύτερος ως ενήλικας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2008.
Τα τελευταία δέκα χρόνια έχει στραφεί στα κοινωνικά δίκτυα και έχει κάνει πολλά για να προωθήσει το άθλημα.
Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала