Τακτικός πελάτης χάρισε σπίτι σε στριπτιτζάδικο για να φτιάξουν καταφύγιο για αδέσποτα

© ΦωτογραφίαΤακτικός πελάτης χάρισε σπίτι σε στριπτιτζάδικο για να φτιάξουν καταφύγιο για αδέσποτα
Τακτικός πελάτης χάρισε σπίτι σε στριπτιτζάδικο για να φτιάξουν καταφύγιο για αδέσποτα  - Sputnik Ελλάδα, 1920, 27.11.2021
Εδώ και έξι μήνες, οι εργαζόμενες ενός στριπτιτζάδικου στο Γεκατερινμπούργκστη Ρωσία, έβρισκαν συνεχώς στις πόρτες του κλαμπ εγκαταλελειμμένα ζώα: δεκάδες γατάκια που έβρισκαν πεταμένα σε κούτες.
Οι κοπέλες πήραν στο σπίτι τους κάποια από τα ζώα, όμως σύντομα έπρεπε να βρεθεί μία καταλληλότερη λύση για τα αδέσποτα και να βρεθεί για αυτά ένα μόνιμο σπίτι.
Ένας από τους τακτικούς πελάτες του κλαμπ τότε προχώρησε σε μία αναπάντεχη κίνηση. Δώρισε ένα ολόκληρο σπίτι στο στριπτιτζάδικο, το οποίο μπορούσε να μετατραπεί σε ένα πλήρες εξοπλισμένο καταφύγιο για αδέσποτα ζώα.
Ο γενναιόδωρος άνδρας δεν ήθελε να αποκαλύψει την ταυτότητά του.
«Μας επισκέπτεται εδώ και καιρό, ήδη έντεκα χρόνια. Απλά τηλεφώνησε, ήρθε και είπε ότι έχει επιπλέον οικόπεδο. Είπε ότι τα ζώα μας δεν χωράνε πλέον και ως εκ τούτου αποφάσισε να δωρίσει το σπίτι του», ανέφερε η καλλιτεχνική διευθύντρια του στριπτιτζάδικου «Black Ice», Αλένα.
«Κατοικίδιες» τίγρεις: Πρώην ακροβάτης δημιουργεί καταφύγιο για βασανισμένα άγρια ζώα στη Σιβηρία - Sputnik Ελλάδα, 1920, 24.11.2021
«Κατοικίδιες» τίγρεις: Πρώην ακροβάτης δημιουργεί καταφύγιο για βασανισμένα άγρια ζώα στη Σιβηρία
«Ήμουν σε απόλυτο σοκ όταν έλαβα τα έγγραφα του οικοπέδου από τα χέρια του και έμεινα άφωνη. Ο πελάτης μας, μας είπε ότι κάτι άλλαξε μέσα του αφότου αρρώστησε με covid. Ήταν στο νοσοκομείο με 65% βλάβη στους πνεύμονες. Και τώρα, έχει επανεξετάσει τα πράγματα και πιστεύει ότι πρέπει να κάνει καλό».
Το σπίτι είναι 74 τ.μ. και το οικόπεδο 4.600 τ.μ.
Το στριπτιτζάδικο σχεδιάζει να ξοδεύει τα έσοδα από το κέντρου γιόγκα που διατηρεί υπό τη διεύθυνσή του, στο νέο καταφύγιο για τα ζώα, για τους αδέσποτους σκύλους και γάτες που φιλοξενεί.
Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала