Έχετε εγγραφεί με επιτυχία
Παρακαλώ ακολουθήστε τον σύνδεσμο που εστάλη στο

Το γαλακτοκομικό προϊόν που κάνει «θαύματα» στην υγεία

© © Photo: East NewsΓαλακτοκομικά προϊόντα (φωτ. αρχείου)
Γαλακτοκομικά προϊόντα (φωτ. αρχείου) - Sputnik Ελλάδα, 1920, 28.11.2021
Βρείτε μας
Το κεφίρ έχει ευεργετική επίδραση στο καρδιαγγειακό και το νευρικό σύστημα.
Η διατροφολόγος Αλεξάντρα Λάπινα σε συνέντευξή της στο Sputnik είπε ότι το κεφίρ είναι το πιο χρήσιμο γαλακτοκομικό προϊόν.
Σύμφωνα με την ίδια, αυτό το ρόφημα έχει ευεργετική επίδραση στο καρδιαγγειακό και το νευρικό σύστημα και είναι εξαιρετική πηγή ασβεστίου.
«Περιέχει πρωτεΐνες, λίπη και μικροστοιχεία [...] Μπορεί να καταπολεμήσει την πείνα και να βελτιώσει τον μεταβολισμό. Έχει θετική επίδραση στα έντερα, βοηθά στην αντιμετώπιση του φουσκώματος, επιταχύνει τον μεταβολισμό και απομακρύνει τις τοξίνες από τον οργανισμό» υποστήριξε.
Γάλα - Sputnik Ελλάδα, 1920, 01.10.2021
Έρευνα: Πώς τα γαλακτοκομικά προϊόντα ίσως μειώνουν τον κίνδυνο καρδιακών παθήσεων
Πρόσθεσε επίσης, ότι για ευεργετική επίδραση στην υγεία, συνιστάται να πίνετε κεφίρ καθημερινά.
Νωρίτερα, η διατροφολόγος-καρδιολόγος Ασιάτ Χατσίροβα εξήγησε πώς να κάνετε τα σάντουιτς λιγότερο επιβλαβή για την υγεία, προτείνοντας να χρησιμοποιήσετε ψωμί από αλεύρι ολικής αλέσεως και να προσθέσετε βραστό κρέας, ψάρι ή τυρί.
Ροή ειδήσεων
0
Πρόσφατα πρώταΠαλαιότερα πρώτα
loader
Live
Заголовок открываемого материала
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала