Θετικός στον κορονοϊό ο Χάρης Θεοχάρης - «Σας παροτρύνω να εμβολιαστείτε»

© Φωτογραφία : Nikos Libertas / SOOCΟ βουλευτής Χάρης Θεοχάρης
Ο βουλευτής Χάρης Θεοχάρης - Sputnik Ελλάδα, 1920, 07.12.2021
Με κορονοϊό ο Χάρης Θεοχάρης. «Σας παροτρύνω να εμβολιαστείτε, καθώς είναι το μόνο μέσο για να θωρακιστούμε απέναντι στην πανδημία».
Θετικός στον κορονοϊό διαγνώστηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Χάρης Θεοχάρης.
Το παραπάνω γνωστοποίησε ο ίδιος ο κ. Θεοχάρης, ο οποίος έχει λάβει και την τρίτη δόση του εμβολίου.
Όπως ενημερώνει, είναι καλά στην υγεία του, δεν έχει εμφανίσει κανένα σύμπτωμα και βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι του.
Ο Χάρης Θεοχάρης, στο τέλος της ανάρτησής του, κάνει έκκληση για εμβολιασμό, γράφοντας πως «είναι το μόνο μέσο για να θωρακιστούμε απέναντι στην πανδημία».
Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες ημέρες η Ν.Δ. ανέβαλε το τακτικό συνέδριό της λόγω κορονοϊού.
Όπως είχε γνωστοποιήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, η αναβολή του συνεδρίου αποφασίστηκε προκειμένου να εναρμονιστεί η Ν.Δ. με το κλίμα που επικρατεί στην κοινωνία και να μη σταλεί ενδεχομένως το λάθος μήνυμα.
«Συνομιλώντας με αρκετά κομματικά μας στελέχη και χθες στην πολύ ωραία περιοδεία μας που κάναμε στη Δυτική Μακεδονία και στην Ήπειρο κατέληξα στο συμπέρασμα ότι είναι πιο σωστό στην παρούσα συγκυρία να μεταθέσουμε την οργάνωση του τακτικού μας συνεδρίου για τους πρώτους τρεις μήνες του 2022» είχε πει.
Στο τέλος, είχε υπογραμμίσει πως «θεωρώ επιβεβλημένο να προχωρήσουμε σε αυτήν τη μικρή χρονική μετάθεση έτσι ώστε να είμαστε και εναρμονισμένοι με το γενικότερο κλίμα».
Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала