Η ελληνική σημαία - Sputnik Ελλάδα, 1920
Ελλάδα
Η επικαιρότητα από κάθε γωνιά της Ελλάδας, την Αθήνα τη Θεσσαλονίκη ή την επαρχία. Γρήγορη και έγκαιρη ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις.

Απογραφή 2021: Κλήρωση 50 συλλεκτικών νομισμάτων για όσους αυτοαπογραφούν -Η διαδικασία της κλήρωσης

© Φωτογραφία : Menelaos Myrillas / SOOCΕλληνική Στατιστική Αρχή
Ελληνική Στατιστική Αρχή - Sputnik Ελλάδα, 1920, 08.12.2021
50 συλλεκτικά νομίσματα που θα διατεθούν από την ΕΛΣΤΑΤ, μπορούν να διεκδικήσουν όσοι επιλέξουν να αυτοαπογραφούν στην απογραφή του 2021.
Πενήντα ασημένια συλλεκτικά νομίσματα, έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν όσοι επιλέξουν να αυτοαπογραφούν, στην απογραφή του 2021 που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.
Η Ελληνική Στατιστική Υπηρεσία (ΕΛΣΤΑΤ) ανακοίνωσε πως θα κληρώσει αυτά τα νομίσματα ως μέτρο επιβράβευσης για όσους απογραφούν ηλεκτρονικά.
Το συλλεκτικό νόμισμα φέρει στη μία όψη το σήμα της ΕΛΣΤΑΤ και στην άλλη το λογότυπο της Απογραφής Πληθυσμού-Κατοικιών 2021, την ονομαστική του αξία, το εθνόσημο και περιμετρικά τις λέξεις «Ελληνική Δημοκρατία» και «2021 Απογραφή Πληθυσμού-Κατοικιών». Το νόμισμα είναι διαμέτρου 30 χιλ., βάρους 10 γρ.
Κορονοϊός στην Αθήνα - Sputnik Ελλάδα, 1920, 27.11.2021
Ελλάδα
Απογραφή 2021: Υπάρχει ενδεχόμενο κυρώσεων στους αρνητές; Τι απαντά ο πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ
«Σε ένδειξη εκτίμησης της μεγάλης συμμετοχής των πολιτών στη διαδικασία της ηλεκτρονικής αυτοαπογραφής, θα κληρωθούν 50 συλλεκτικά νομίσματα της "Απογραφής Πληθυσμού-Κατοικιών" μεταξύ όσων απογραφούν ηλεκτρονικά» όπως αναφέρει η ανακοίνωση.
Πιο αναλυτικά, η διαδικασία της κλήρωσης και των συμμετοχών επεξηγούνται στην αναλυτική ανακοίνωση της ΕΛΣΤΑΤ.
Υπενθυμίζεται πως η καταληκτική ημερομηνία για την ηλεκτρονική Απογραφή Πληθυσμού-Κατοικιών 2021 είναι η 13η Δεκεμβρίου.

Βήμα-βήμα η διαδικασία

Οι πολίτες που επιθυμούν να αυτοαπογραφούν μπαίνουν στη σχετική πύλη στο www.gov.gr και εισέρχονται με τους κωδικούς του TaxisNet.
Μπαίνουν στην καρτέλα τους με τη χρήση του Μοναδικού Κωδικού Απογραφής που έχει δοθεί από τους απογραφείς.
Στη συνέχεια θα κληθούν να επιβεβαιώσουν τα στοιχεία τους και να απαντήσουν σε πλήθος ερωτήσεων για το νοικοκυριό τους.
Όσοι πολίτες δεν μπορέσουν, για οποιονδήποτε λόγο, να αυτοαπογραφούν ηλεκτρονικά, θα απογραφούν από τον απογραφέα της περιοχής τους με τη διαδικασία της προσωπικής συνέντευξης.
Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала