Πώς να κάνετε το WhatsApp να σας ειδοποιεί όταν μια από τις επαφές σας συνδέεται

CC0 / / WhatsApp
WhatsApp - Sputnik Ελλάδα, 1920, 08.12.2021
Όπως όταν λειτούργησε για πρώτη φορά το MSN Messenger, το δημοφιλές chat room στις αρχές του αιώνα, έτσι και τώρα μια επέκταση της εφαρμογής WhatsApp στους επιτραπέζιους υπολογιστές μπορεί να σας επιτρέψει να λαμβάνετε ειδοποιήσεις, όταν οποιαδήποτε από τις επαφές σας συνδέεται στην εφαρμογή.
Η ενεργοποίηση αυτής της λειτουργίας είναι πολύ απλή, απλά πρέπει να κατεβάσετε την επέκταση της εφαρμογής άμεσων μηνυμάτων από το πρόγραμμα περιήγησης Google, «WA Web Plus για WhatsApp».
Μόλις εγκατασταθεί, πρέπει να πατήσετε το εικονίδιο των επεκτάσεων του Chrome, να δείτε την επέκταση της εφαρμογής και μετά να την επιλέξετε. Στη συνέχεια θα εμφανιστεί ένα μενού λειτουργιών, συμπεριλαμβανομένης της «Ειδοποίησης σχετικά με τις ηλεκτρονικές επαφές».
Αφού ενεργοποιήσετε αυτήν την επιλογή, η εφαρμογή θα σας ειδοποιήσει όταν οι επαφές σας συνδεθούν μαζί της.
Το λογότυπο της εφαρμογής WhatsApp - Sputnik Ελλάδα, 1920, 12.07.2021
Ελλάδα
WhatsApp: Έρευνα και στην Ελλάδα για την πολιτική απορρήτου
Αυτή η λειτουργίας επέκτασης του WhatsApp Chrome είναι μόνο μία από τις επιλογές της εφαρμογής, καθώς σας επιτρέπει να ορίζετε απεριόριστες συνομιλίες, να προσαρμόζετε το φόντο της συνομιλίας σας, να καρφιτσώνετε μη αναγνωσμένα μηνύματα στην κορυφή ή να «θολώνετε» ονόματα, φωτογραφίες και μηνύματα από τις επαφές σας.
Μπορείτε, επίσης, να αποκρύψετε την κατάστασή σας στο διαδίκτυο ή τη διαδικασία γραφής ή να απενεργοποιήσετε την ανάγνωση μηνυμάτων, καθώς και να αποτρέψετε τον παραλήπτη σας από το να γνωρίζει εάν έχετε ήδη ακούσει τα φωνητικά του μηνύματα.
Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала