Έχετε εγγραφεί με επιτυχία
Παρακαλώ ακολουθήστε τον σύνδεσμο που εστάλη στο
Η ελληνική σημαία - Sputnik Ελλάδα, 1920
Ελλάδα
Η επικαιρότητα από κάθε γωνιά της Ελλάδας, την Αθήνα τη Θεσσαλονίκη ή την επαρχία. Γρήγορη και έγκαιρη ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις.

Χιονοδρομικά κέντρα: Με μάσκες στους εξωτερικούς χώρους - Μέτρα εστίασης στα σαλέ

Χιονοδρομικό
Χιονοδρομικό  - Sputnik Ελλάδα, 1920, 10.12.2021
Βρείτε μας
Πώς θα λειτουργήσουν τα χιονοδρομικά κέντρα – Όλα τα μέτρα. Ομόφωνη η εισήγηση των ειδικών.
Τα χιονοδρομικά κέντρα θα λειτουργήσουν με αυξημένα προστασίας με το σχετικό πρωτόκολλο να δημοσιεύεται την Παρασκευή μετά και την ομόφωνη εισήγηση της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορονοϊού.
Μεταξύ των κανόνων που ξεχωρίζουν είναι η χρήση μάσκας και στους εξωτερικούς χώρους, όπως και η λειτουργία των χώρων εστίασης των σαλέ με τους όρους που λειτουργεί η εστίαση συνολικά στη χώρα.
Πάπιγκο Ζαγοροχώρια Ιωάννινα - Sputnik Ελλάδα, 1920, 10.12.2021
Ελλάδα
Αντίστροφη μέτρηση για τους ταξιδιώτες των Χριστουγέννων: Οι προορισμοί με τις κρατήσεις στο φουλ
Αναλυτικά τα μέτρα:
Οι χώροι εστίασης / chalet των χιονοδρομικών κέντρων να λειτουργούν σύμφωνα με τους κανόνες που ισχύουν για την εστίαση σε κλειστούς και ανοικτούς χώρους αντίστοιχα.
Τα καταστήματα των χιονοδρομικών κέντρων να λειτουργούν σύμφωνα με τους κανόνες που ισχύουν για το λιανεμπόριο.
Οι ξενώνες/ξενοδοχεία των χιονοδρομικών κέντρων να λειτουργούν σύμφωνα με τους κανόνες που ισχύουν για τα ξενοδοχεία.
Στους εξωτερικούς χώρους των χιονοδρομικών κέντρων (πίστες κ.λπ.) να είναι υποχρεωτική η χρήση χειρουργικής μάσκας σε χώρους όπου υφίσταται συγχρωτισμός (π.χ. εκδοτήρια εισιτηρίων, χώροι αναμονής επιβίβασης σε αναβατήρες κ.λπ.).
Για τους αναβατήρες των χιονοδρομικών κέντρων ισχύουν τα εξής:
Για αναβατήρες ανοικτού τύπου, δεν υφίσταται κανένας περιορισμός.
Για αναβατήρες κλειστού τύπου οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα συνεχούς φυσικού αερισμού, δεν υφίσταται κανένας περιορισμός, υπό την προϋπόθεση ότι οι επιβαίνοντες φορούν υποχρεωτικά μάσκα και υφίσταται ο φυσικός αερισμός.
Για αναβατήρες κλειστού τύπου οι οποίοι δεν έχουν τη δυνατότητα συνεχούς φυσικού αερισμού, δύνανται να χρησιμοποιούνται στο 50% της πληρότητάς τους, υπό την προϋπόθεση ότι οι επιβαίνοντες φορούν υποχρεωτικά χειρουργική μάσκα. Εάν αφορά σε άτομα της ίδιας οικογένειας αποκλειστικά, δύναται να χρησιμοποιηθεί το 100% της πληρότητάς τους.
Τέλος, στις σχολές χιονοδρομίας των χιονοδρομικών κέντρων, να είναι υποχρεωτική η χρήση χειρουργικής μάσκας σε χώρους όπου υφίσταται συγχρωτισμός.
Τα καταστήματα ενοικίασης εξοπλισμού λειτουργούν σύμφωνα με τους κανόνες που ισχύουν για το λιανεμπόριο και με επιπρόσθετη υποχρέωση η ενοικίαση ρουχισμού, μάσκας σκι και κράνους σκι να απολυμαίνονται πριν από κάθε νέα τους χρήση.
Ροή ειδήσεων
0
Πρόσφατα πρώταΠαλαιότερα πρώτα
loader
Live
Заголовок открываемого материала
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала