Έχετε εγγραφεί με επιτυχία
Παρακαλώ ακολουθήστε τον σύνδεσμο που εστάλη στο
Η ελληνική σημαία - Sputnik Ελλάδα, 1920
Ελλάδα
Η επικαιρότητα από κάθε γωνιά της Ελλάδας, την Αθήνα τη Θεσσαλονίκη ή την επαρχία. Γρήγορη και έγκαιρη ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις.

Ηλεκτρονικά από σήμερα οι δηλώσεις φόρου δωρεών και γονικών παροχών

CC0 / / Εργαζόμενοι μπροστά σε υπολογιστή
Εργαζόμενοι μπροστά σε υπολογιστή - Sputnik Ελλάδα, 1920, 13.12.2021
Βρείτε μας
Σε εφαρμογή τίθεται από σήμερα, Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου, η ηλεκτρονική εφαρμογή «myPROPERTY» της ΑΑΔΕ για τις δηλώσεις φόρου δωρεών και ψηφιακών παροχών.
Ψηφιακά θα γίνονται πλέον οι δηλώσεις φόρου δωρεών και γονικών παροχών. Από σήμερα και μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου η υποβολή των δηλώσεων φόρου δωρεάς/γονικής παροχής γίνεται προαιρετικά μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής της ΑΑΔΕ «myPROPERTY».
Από τις 20 Δεκεμβρίου και μετά, η υποβολή των δηλώσεων φόρου δωρεάς/γονικής παροχής θα γίνεται αποκλειστικά μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής της ΑΑΔΕ.
Μέσω αυτής της Ηλεκτρονικής Υπηρεσίας οι πιστοποιημένοι στο myAADE συμβολαιογράφοι δημιουργούν Δηλώσεις Φόρου Μεταβίβασης Ακινήτων, Δωρεών ή Γονικών Παροχών και εκτυπώνουν αντίγραφα των δηλώσεων αυτών.
Υπολογιστής, κινητό - Sputnik Ελλάδα, 1920, 25.10.2021
Ελλάδα
ΑΑΔΕ: Ο συνταξιούχος με τα «μαύρα» 950.000 ευρώ και ακόμα 5 περιπτώσεις φοροδιαφυγής μέσω Διαδικτύου
Φυσικά Πρόσωπα μπορούν να εισέλθουν στην εφαρμογή είτε ως αγοραστές, είτε ως πωλητές, είτε ως δωρητές/γονείς, είτε ως δωρεοδόχοι/τέκνα, είτε ως νόμιμοι εκπρόσωποί τους (Φυσικών και Νομικών Προσώπων), να ανακτήσουν τη Δήλωση Φόρου Μεταβίβασης Ακινήτων, Δωρεάς ή Γονικής που έχει κοινοποιήσει προς αυτούς ένας συμβολαιογράφος, ώστε να την υποβάλουν ή να μη την υποβάλουν (απορρίψουν) οριστικά.
Επιπλέον, ως αγοραστές, ως δωρεοδόχοι/τέκνα στις δηλώσεις δωρεάς και γονικής παροχής, είτε ως νόμιμοι εκπρόσωποι μπορούν να εκτυπώσουν αντίγραφο της υποβληθείσας δήλωσης, την πράξη διοικητικού προσδιορισμού φόρου μεταβίβασης ακινήτου, την Ταυτότητα Οφειλής του φόρου, καθώς και να εκδώσουν το Αποδεικτικό Καταβολής του φόρου αυτού.
Ροή ειδήσεων
0
Πρόσφατα πρώταΠαλαιότερα πρώτα
loader
Live
Заголовок открываемого материала
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала