Η ελληνική σημαία - Sputnik Ελλάδα, 1920
Ελλάδα
Η επικαιρότητα από κάθε γωνιά της Ελλάδας, την Αθήνα τη Θεσσαλονίκη ή την επαρχία. Γρήγορη και έγκαιρη ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις.

Πρώην σύντροφος Στάθη Παναγιωτόπουλου: «Ήθελε να κάνουμε όλα τα ακραία που έβλεπε στις πορνοταινίες»

© Φωτογραφία : Facebook / Stathis PanagiotopoulosΟ Στάθης Παναγιωτόπουλος
Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος  - Sputnik Ελλάδα, 1920, 17.12.2021
Για τα βιώματά της με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο μίλησε εκ νέου η πρώην σύντροφός του. Τι υπογραμμίζει.
Σε νέες αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο προχωρά η πρώην σύντροφός του που τον κατήγγειλε για revenge porn, περιγράφοντάς τον ως έναν άνθρωπο χειριστικό, πιεστικό και με ιδιαίτερα ένστικτα.
Τέλος ο Στάθης Παναγιωτόπουλος από το Ράδιο Αρβύλα - Καταγγελίες για «revenge porn» - Sputnik Ελλάδα, 1920, 16.12.2021
Ελλάδα
Αγωγή - «καταπέλτης» κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου από τους «Ράδιο Αρβύλα»
Παράλληλα, εστιάζει σε όσα βίωσε όσο ήταν μαζί του ενώ καταλήγει πως δεν άντεξε καθώς της ζητούσε ακραία πράγματα όπως αυτά που έβλεπε σε ταινίες ερωτικού περιεχομένου.
«Χώρισα μαζί του γιατί δεν μπορούσα να κάνω αυτά που ζητούσε. Ήταν πιεστικός, ήθελε να κάνουμε όλα τα ακραία που έβλεπε στις πορνοταινίες. Και ειδικά το τελευταίο εξάμηνο ήταν πιεστικός και μετά από ένα σημείο δεν άντεχα, δεν μπορούσα. Μου είχε πει για κάποιους φίλους του ή άλλες κοπέλες, κάποιες πρώην, και μάλιστα μου έστελνε και φωτογραφίες γυμνές από άλλες κοπέλες για να του πω ποια μ’ αρέσει και είχε κάποιους που έλεγε ότι ενδιαφέρονται για εμένα και ότι με είδαν… να κάνουμε κάτι όλοι μαζί» υπογραμμίζει με έμφαση μιλώντας στον ΑΝΤ1.
Μάλιστα, σημείωσε πως στον υπολογιστή του είχε άπειρο υλικό πάνω από 50 γυναίκες ενώ «έβλεπα ότι και αυτός δεν απολάμβανε την ίδια την πράξη αλλά του άρεσε περισσότερο αυτό, να τραβά βίντεο».
«Μετά από ένα σημείο δεν ήθελα και του έλεγα… “τι τα θες τόσα;” Και μια φορά του είχα πει και αστειευόμενη “ελπίζω να μην με δω σε κανένα site” και μου είπε “όχι μην είσαι χαζή, θα το γράψω έτσι” και μου είπε έναν άλλο τίτλο, με κορόιδευε μέσα στα μούτρα μου. Τα περισσότερα ήταν με κινητό και κάποια ήταν και με μια βιντεοκάμερα που είχε. Στη Θεσσαλονίκη στο σπίτι του συνήθως με κάμερα ήταν. Και στο νησί και στην Αθήνα και γενικά όπου βρισκόμασταν τραβούσε με το κινητό» αποκάλυψε.
Επίσης, αναφέρει πως τον Αύγουστο είχε προσπαθήσει να την προσεγγίζει, το έπαιζε καλός, λέγοντας «συγγνώμη και σ’ αγαπώ και είσαι η καλύτερή μου φίλη» και «θα ‘θελα να σε παντρευτώ».
Στάθης Παναγιωτόπουλος - Sputnik Ελλάδα, 1920, 16.12.2021
Ελλάδα
Αυτή είναι η αγγελία του μυστικού γάμου του Στάθη Παναγιωτόπουλου
«Στην ουσία κατάλαβα ότι κοροϊδεύει. Δεν προστάτεψε ούτε την οικογένειά του, ούτε τους συνεργάτες του ούτε κανέναν. Δεν τον ενδιαφέρει τίποτα, δείχνει μια απάθεια, εγώ δεν τολμώ να βγω από το σπίτι μου και αυτός κυκλοφορεί ελεύθερος» καταλήγει.
Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала