Το Τεστ της Χαρτοπετσέτας: Το κόλπο να δεις αν το δωμάτιο ξενοδοχείου είναι καθαρό - Βίντεο

CC0 / / Δωμάτιο ξενοδοχείου
Δωμάτιο ξενοδοχείου - Sputnik Ελλάδα, 1920, 23.12.2021
Μια γυναίκα έγινε viral στα social media χάρη στο κόλπο που ανέβασε για να ελέγχεις πόσο καθαρό είναι το δωμάτιο στο ξενοδοχείο σου.
Λέγεται το «Τεστ της Χαρτοπετσέτας» και θα σου αποκαλύψει στη στιγμή εάν το δωμάτιό σου στο ξενοδοχείο είναι όντως καθαρό ή απλά φαίνεται καθαρό.
«Το πρώτο πράγμα που κάνω όταν μπαίνω για πρώτη φορά στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου είναι να κάνω το τεστ της χαρτοπετσέτας» λέει η γυναίκα από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.
Όπως φαίνεται στο βίντεο, η κοπέλα ψεκάζει μια χαρτοπετσέτα με καθαριστικό σπρέι και αρχίζει να σκουπίζει το πάτωμα του μπάνιου.
Όταν σηκώνει το χέρι της, η χαρτοπετσέτα φαίνεται πενταβρώμικη, έστω κι αν το μπάνιο έμοιαζε καθαρό.
 
Το βίντεο με το κόλπο της χαρτοπετσέτας έγινε αμέσως viral, με τους χρήστες να εκφράζουν την αηδία τους για τη βρωμιά που πιθανότατα έχουν «φάει» τόσα χρόνια στα ξενοδοχεία, ενώ νόμιζαν ότι ήταν καθαρά.
«Γι’ αυτό ποτέ δεν περπατάω ποτέ ξυπόλητος στα ξενοδοχεία» σχολίασε κάποιος.
«Ωραία! Τώρα θα πρέπει να προσθέσω και καθαριστικό σπρέι στη βαλίτσα μου. Μου δημιούργησες θέματα με την εμπιστοσύνη με το βίντεο» ανέφερε κάποιος άλλος σχολιαστής.
«Οι άνθρωποι που λένε ότι κάτι τέτοιο είναι αποδεκτό είναι τρελοί. Ένα καθαρό πάτωμα δεν απαιτεί βαθύ καθαρισμό. Πρέπει να προσλάβουν περισσότερο προσωπικό και να τους δίνουν πιο πολύ χρόνο για το καθάρισμα» σχολίασε κάποιος άλλος.
«Μα πρέπει να καθαρίσουν το δωμάτιο μέσα σε 7 λεπτά. Τι περίμενες;» ρώτησε κάποιος άλλος.
Άδεια ποτήρια - Sputnik Ελλάδα, 1920, 08.12.2021
Αηδιαστικές διακοπές: Γιατί δεν πρέπει να πίνεις ποτέ από τα ποτήρια στο ξενοδοχείο - Βίντεο
«Πάω στοίχημα ότι εάν έκανε το ίδιο και στο δικό της μπάνιο, θα ήταν η ίδια κατάσταση» έγραψε ένας άλλος.
«Λοιπόν, εάν θες να φας από το πάτωμα, τότε υπάρχει πρόβλημα. Διαφορετικά δεν είναι και τόσο τραγική η κατάσταση» σχολίασε κάποιος άλλος.
«Έχω δουλέψει σε πολλά ξενοδοχεία. Η διεύθυνση δεν δίνει δεκάρα για το πόσο καθαρά είναι τα δωμάτια» ανέφερε κάποιος με αφορμή το βρώμικο πάτωμα στο μπάνιο.
Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала