Διασώστες στη Ρωσία έσωσαν σκύλο που παγιδεύτηκε σε βαθιά τρύπα στο έδαφος

© Φωτογραφία : MASS RescuersΔιασώστες στη Ρωσία έσωσαν σκύλο που έπεσε σε βαθιά τρύπα στο έδαφος
Διασώστες στη Ρωσία έσωσαν σκύλο που έπεσε σε βαθιά τρύπα στο έδαφος - Sputnik Ελλάδα, 1920, 26.12.2021
Στο Νοβοσιμπίρσκ της Ρωσίας, οι άνδρες της ομάδας διάσωσης MASS κλήθηκαν να βοηθήσουν έναν σκυλάκο ο οποίος εγκλωβίστηκε μέσα σε μία βαθιά και απότομη τρύπα στο έδαφος.
Στη συνοικία Καλινίνσκι του Νοβοσιμπίρσκ, μία γυναίκα χρειάστηκε τη βοήθεια των διασωστών, όταν ο σκύλος της έπεσε σε μία βαθιά και απότομη τρύπα στο έδαφος.
Η γυναίκα είχε βγει βόλτα με τον Βελές, όταν αυτός ξαφνικά, εκεί που περπατούσαν, έπεσε μέσα στην τρύπα. Η ιδιοκτήτριά του προσπάθησε να τον βγάλει από εκεί αλλά μάταια. Τότε κάλεσε την υπηρεσία MASS για βοήθεια.
Όπως αναφέρθηκε στους διασώστες, η τρύπα έμοιαζε με αυτές που γίνονται για την τοποθέτηση κολώνας.
Κατά την επιχείρηση διάσωσης, ο έξυπνος σκυλάκος κατάλαβε τί του έλεγαν οι άνδρες και έπιασε το σχοινί με τα δόντια του.
Χάσκι διασώθηκε από παγωμένη λίμνη στη Σιβηρία - Sputnik Ελλάδα, 1920, 03.12.2021
Χάσκι διασώθηκε από παγωμένη λίμνη στη Σιβηρία
«Οι διασώστες MASS που ήρθαν για διάσωση χρησιμοποίησαν ένα σχοινί για να σώσουν το ζώο. Το κατέβασαν στην τρύπα και ο έξυπνος σκύλος άρπαξε το σχοινί με τα δόντια του. Το ζώο ανασύρθηκε στη δεύτερη προσπάθεια. Ο σκύλος παραδόθηκε στον ευτυχισμένο ιδιοκτήτη», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η υπηρεσία.
«Σε τέτοιες στιγμές, όταν σε καταβάλλει ο φόβος και ο πανικός και δεν υπάρχει τρόπος για να ανταπεξέλθεις μόνος σου, είναι τόσο σημαντικό να έρθει κάποιος για βοήθεια. Παιδιά, να είστε ασφαλείς σε όλες σας τις υποθέσεις! Ευχαριστώ!», έγραψε η γυναίκα, για να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της στους διασώστες.
Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала