«Δεν είναι δική μου, μυρίζει διαφορετικά»: Προσπαθούσε να αγαπήσει την υιοθετημένη κόρη της

© Sputnik«Δεν είναι δική μου, μυρίζει διαφορετικά»: Προσπαθούσε να αγαπήσει την υιοθετημένη κόρη της
«Δεν είναι δική μου, μυρίζει διαφορετικά»: Προσπαθούσε να αγαπήσει την υιοθετημένη κόρη της - Sputnik Ελλάδα, 1920, 30.12.2021
Η Ιρίνα για ένα χρόνο δεν μπορούσε να «ερωτευτεί» την υιοθετημένη κόρη της. Η Ντάσα της φαινόταν εντελώς ξένη, μέχρι που η κοπέλα συνειδητοποίησε ότι το πρόβλημα δεν ήταν στο κορίτσι. Τώρα η οικογένεια δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή της χωρίς το μωρό.
Η Ιρίνα για ένα χρόνο δεν μπορούσε να νιώσει αγάπη για την υιοθετημένη κόρη της, πλέον όμως δεν μπορεί να φανταστεί την οικογένειά της χωρίς το κορίτσι.
«Συνειδητοποιούσα ότι δεν την αγαπώ. Δεν υπήρχε αυτό το συναίσθημα, δεν είναι δική μου. Μυρίζει αλλιώς, περπατάει αλλιώς, έχει διαφορετικό βάδισμά και διαφορετικές συνήθειες», αναφέρει η Ιρίνα.
Η Ιρίνα με τη μεγαλύτερη κόρη της, την Εβελίνα, μπήκαν στο νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν η 3χρονη Ντάσα.
Η βιολογική της μητέρα την άφησε για έξι μήνες στο ορφανοτροφείο λόγω μιας δύσκολης κατάστασης στη ζωή της, δεν επέστρεψε όμως ποτέ την πάρει πίσω.
Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας, το κορίτσι συνήθισε την Ιρίνα που πήγαινε με την κόρη της και της κρατούσαν συντροφιά.
«Όταν πήραμε εξιτήριο από το νοσοκομείο, στενοχωρήθηκε. Είχα την αίσθηση ότι εγώ την πρόδωσα για δεύτερη φορά. Έτσι, την άφησε κάποτε η μητέρα της, έτσι και τώρα κι εμείς», δηλώνει η Ιρίνα.
Η μητέρα έδειξε την Ντάσα στον σύζυγό της μέσω βιντεοκλίσης και την επόμενη κιόλας μέρα το ζευγάρι αποφάσισε να την υιοθετήσει.
Καινούργια οικογένεια: Γυναίκα γίνεται ανάδοχη μητέρα 4 παιδιών με νοητική υστέρηση - Sputnik Ελλάδα, 1920, 03.12.2021
Δεύτερη ευκαιρία για οικογένεια: Γυναίκα γίνεται ανάδοχη μητέρα 4 παιδιών με νοητική υστέρηση
Η διαδικασία υιοθεσίας κράτησε σχεδόν έναν χρόνο και για τους περισσότερους μήνες οι γονείς προετοιμαζόταν τις κόρες τους για την άφιξη της Ντάσα.
Αρχικά, η προσαρμογή της Ιρίνα δεν ήταν τόσο εύκολη, καθώς ούτε η ίδια αλλά ούτε και τα παιδιά της μπόρεσαν να συνηθίσουν την ιδέα ενός νέου ανθρώπου μέσα στο σπίτι.
Όμως με τον καιρό κατάλαβαν ότι έπρεπε να την αποδεχθούν έτσι όπως ήταν και τελικά οι μικρές, Εβελίνα και Ρίμμα, αγάπησαν επίσης τη Ντάσα και τη θεωρούν αδερφή τους.
Η Ντάσα πλέον μεγαλώνει ως ένα τρυφερό κοριτσάκι που έχει πολλή αγάπη μέσα της για να δώσει στη νέα της οικογένεια.
Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала