Έχετε εγγραφεί με επιτυχία
Παρακαλώ ακολουθήστε τον σύνδεσμο που εστάλη στο
Κόσμος - Sputnik Ελλάδα, 1920, 23.03.2021
Κόσμος
Διεθνείς ειδήσεις από όλο τον κόσμο. Άρθρα και αναλύσεις για όλα όσα συμβαίνουν στην Ευρώπη, την Μέση Ανατολή, τη Ρωσία, τις ΗΠΑ, την Ασία και τον υπόλοιπο κόσμο.

Η Κύπρος αναγνώρισε το «Sputnik Light» ως 3η δόση για είσοδο εμβολιασμένων ταξιδιωτών από τη Ρωσία

© Sputnik / Aleksej DanicevTo ρωσικό εμβόλιο Sputnik Light
To ρωσικό εμβόλιο Sputnik Light - Sputnik Ελλάδα, 1920, 11.01.2022
Βρείτε μας
Η Κύπρος αναγνώρισε το «Sputnik Light» ως τρίτη ενισχυτική δόση για τους εμβολιασμένους ταξιδιώτες από τη Ρωσία.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων της Ρωσίας (ATOR), η Κύπρος αναγνώρισε το εμβόλιο «Sputnik Light» ως ενισχυτική τρίτη δόση για τους εμβολιασμένους ταξιδιώτες από τη Ρωσία.
Μέχρι σήμερα, από τα ρωσικά εμβόλια, η Κύπρος αναγνώριζε μόνο το «Sputnik V». Ως εκ τούτου, οι Ρώσοι υπήκοοι για να ταξιδεύσουν στην Κύπρο έπρεπε να υποβληθούν σε δεύτερο εμβολιασμό με το ίδιο φάρμακο. Αλλά τώρα το Υπουργείο Υγείας της Κύπρου έχει επίσης αναγνωρίσει και το «Sputnik Light», που είναι το πιο διαδεδομένο εμβόλιο στη Ρωσική Ομοσπονδία.
Το ρωσικό εμβόλιο Sputnik Light - Sputnik Ελλάδα, 1920, 04.01.2022
Κόσμος
Αρμενία: Στη «φαρέτρα» και το ρωσικό εμβόλιο Sputnik Light
Τονίζεται, ότι πρόκειται μόνο για τουρίστες που έχουν επανεμβολιαστεί με «Sputnik Light» μετά από δύο δόσεις με «Sputnik V». Έτσι, η χορήγηση του «Sputnik Light» ως μοναδικού μονοδοσικό εμβόλιο δεν επαρκεί για ταξιδιώτες προς την Κύπρο.
Σημειώνεται, ακόμα, ότι η Κύπρος δεν απαιτεί από τους ταξιδιώτες να περιμένουν 14 ημέρες μετά την ολοκλήρωση του πλήρους κύκλου εμβολιασμού.
Η Ένωση Τουριστικών Πρακτόρων της Ρωσίας (ATOR) αναφέρει ότι Ρώσοι που έχουν εμβολιαστεί και επανεμβολιαστεί με «Sputnik V» ή επαναεμβολιαστεί με «Sputnik Light» μπορούν να ταξιδεύσουν στην Κύπρο μόλις λάβουν το αντίστοιχο πιστοποιητικό στον ιστότοπο των ρωσικών κρατικών υπηρεσιών στα αγγλικά και με στοιχεία διαβατηρίου.
Ροή ειδήσεων
0
Πρόσφατα πρώταΠαλαιότερα πρώτα
loader
Live
Заголовок открываемого материала
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала