Ράδιο Αρβύλα: Τι τηλεθέαση έκαναν στην επιστροφή τους
© Φωτογραφία : ANT1Ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς και ο Χρήστος Κιούσης στο πλατό της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» (ΑΝΤ1)

© Φωτογραφία : ANT1
Πώς υποδέχθηκαν οι τηλεθεατές τους τρεις παρουσιαστές του Ράδιο Αρβύλα μετά το σάλο που προκλήθηκε από τις αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.
Πρεμιέρα έκαναν χθες για το 2022 οι Ράδιο Αρβύλα, επιστρέφοντας στους τηλεοπτικούς δέκτες στον απόηχο των σοκαριστικών αποκαλύψεων για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.
Όπως έχει γίνει γνωστό από τις προηγούμενες ημέρες από τα σχετικά σχόλια, οι χρήστες του Twitter θα επεφύλασσαν μια κάθε άλλο παρά θερμή υποδοχή στους τρεις πλέον πρωταγωνιστές της σατιρικής εκπομπής, Αντώνη Κανάκη, Γιάννη Σερβετά και Χρήστο Κιούση.
Τι άποψη είχαν, όμως, οι τηλεθεατές; Σύμφωνα με τα στοιχεία από τις μετρήσεις της Nielsen, το βράδυ της Δευτέρας 10 Ιανουαρίου 2022, το Ράδιο Αρβύλα σημείωσε ποσοστό 22,7% στην τηλεθέαση του δυναμικού κοινού και 19% στην τηλεθέαση του γενικού συνόλου.
Αρνητικά τα σχόλια στο Twitter: «Μην γίνεις ποτέ σαν κι αυτούς»
Έντονη ενόχληση προκάλεσε στους χρήστες του Twitter το γεγονός ότι, ούτε κατά την έναρξη αλλά ούτε και σε κάποιο άλλο σημείο της εκπομπής, δεν ανέφεραν οι νυν παρουσιαστές κάτι για τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα.
«Μαγκιά στη ζωή είναι να είσαι οτιδήποτε είναι αυτό που είσαι, χωρίς να ντρέπεσαι. Μην γίνεις ποτέ σαν κι αυτούς» έγραψε ένας χρήστης.
Ακολούθησαν πολλά ακόμη σχόλια, με το #ραδιο_ξεφτιλα να γίνεται από χθες κορυφαίο trend στο κοινωνικό δίκτυο.
Cancel #ραδιο_ξεφτιλα
— MF Starboy (@BHvrds) January 10, 2022
Η αισχρότητα και η αναίδεια πάντα καταλήγουν στη λήθη. Σύντομα οι #ραδιο_ξεφτιλα θα συναντήσουν τον Λαζόπουλο, κλείνοντας έναν κύκλο σάπιας σάτιρας, που βασάνισε την Ελλάδα για περίπου μια 15ετία.
— Chris Tsokanis 💉 (@christsok) January 10, 2022
Αν στα 52 σου δεν μπορείς να αντιληφθείς το βαθμό της σοβαρότητας της υπόθεσης του κολλητού σου και το πόση ζημιά έχει προκαλέσει στα άτομα που εξέθεσε, λυπάμαι αλλά έχεις έλλειψη ενσυναισθησης. #Ραδιο_ξεφτιλα
— elenasagiadinou (@elenasagiadinou) January 10, 2022