https://sputniknews.gr/20220113/giorgos-pilidis-tha-dosei-exigiseis-gia-to-moy-ehei-zitithei-na-stisoyme-teliko-eyropaikoy-22477495.html
Γιώργος Πιλίδης: Θα δώσει εξηγήσεις για το «μου έχει ζητηθεί να στήσουμε τελικό ευρωπαϊκού»
Γιώργος Πιλίδης: Θα δώσει εξηγήσεις για το «μου έχει ζητηθεί να στήσουμε τελικό ευρωπαϊκού»
Τα όσα είπε ο Έλληνας παλαιστής είχαν αντίκτυπο. 13.01.2022, Sputnik Ελλάδα
2022-01-13T16:42+0200
2022-01-13T16:42+0200
2022-01-13T16:49+0200
αθλητικά
survivor
αθλητισμός
αγώνας πάλης
ομοσπονδία
αθλητικά
αθλητής
γιώργος πιλίδης
πάλη
/html/head/meta[@name='og:title']/@content
/html/head/meta[@name='og:description']/@content
https://cdnn1.img.sputniknews.gr/img/07e5/05/07/12638197_0:0:1001:563_1920x0_80_0_0_ee35bd88e929b5d1c73cd0c5f162b6bc.jpg
Ο Γιώργος Πιλίδης δήλωσε σε επεισόδιο του «Survivor», όπου συμμετέχει, πως του ζητήθηκε να «στήσουν τελικό ευρωπαϊκού». Η Ομοσπονδία Πάλης απάντησε στα λεγόμενα του Έλληνα παλαιστή.Σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε την Τετάρτη (12/01) ο Γιώργος Πιλίδης, αφού είπε ότι του ζητήθηκε να «στήσουν τελικό ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πάλης».«Ουδέποτε είχε πέσει στην αντίληψή μας προσπάθεια χειραγώγησης αγώνων»Η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης μετά τη δήλωση του Γιώργου Πιλίδη περί απόπειρας χειραγώγησης αγώνα προέβη στην ακόλουθη δήλωση:Θα δώσει εξηγήσεις ο ΠιλίδηςΣτη συνέχεια, η Ομοσπονδία αναφέρει πως δεν υπάρχει η δυνατότητα επικοινωνίας με τον αθλητή αυτή τη στιγμή λόγω του ριάλιτι, ενώ μόλις αυτός επιστρέψει από τον Άγιο Δομίνικο και μέσω των θεσμικών της οργάνων θα τον καλέσει να δώσει εξηγήσεις με σκοπό να διαλευκάνει την υπόθεση και θα κινηθεί αρμοδίως για να μη μείνει καμία «σκιά» στο άθλημα της πάλης.«Καλούμε και ενθαρρύνουμε όλους τους αθλητές-τριες και όλα τα μέλη της Ομοσπονδίας μας, σε όλες τις βαθμίδες, οποιαδήποτε στιγμή υποπέσει στην αντίληψή τους περιστατικό χειραγώγησης αγώνων, να το αναφέρουν στην Ομοσπονδία και να εργαστούμε από κοινού για την πάταξη τέτοιων φαινομένων» αναφέρει η ΕΛΟΠ.Τέλος, η Ελληνική Ομοσπονδία θα ενημερώσει επισήμως την Παγκόσμια και την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Πάλης, όπου οι αναφερόμενοι αγώνες έγιναν υπό την εποπτεία τους, προκειμένου να πραγματοποιήσουν τη δική τους έρευνα για τέτοιου είδους καταδικαστέα φαινόμενα.
https://sputniknews.gr/20220112/survivor-par-oligon-na-piastoyn-sta-heria-o-giorikas-pilidis-kai-o-giorgos-katsaoynis-22387111.html
https://sputniknews.gr/20211109/to-paidi-apo-ton-aspropyrgo-poy-sfoyggarize-to-tapi-kai-egine-pagkosmios-protathlitis-19991536.html
Sputnik Ελλάδα
feedback@sputniknews.gr
+74956456601
MIA „Rosiya Segodnya“
2022
Sputnik Ελλάδα
feedback@sputniknews.gr
+74956456601
MIA „Rosiya Segodnya“
Ειδήσεις
el_GR
Sputnik Ελλάδα
feedback@sputniknews.gr
+74956456601
MIA „Rosiya Segodnya“
https://cdnn1.img.sputniknews.gr/img/07e5/05/07/12638197_41:0:930:667_1920x0_80_0_0_26048022b4032668fa9edc87bfb7917d.jpgSputnik Ελλάδα
feedback@sputniknews.gr
+74956456601
MIA „Rosiya Segodnya“
survivor, αθλητισμός, αγώνας πάλης, ομοσπονδία, αθλητικά, αθλητής, γιώργος πιλίδης, πάλη
survivor, αθλητισμός, αγώνας πάλης, ομοσπονδία, αθλητικά, αθλητής, γιώργος πιλίδης, πάλη
Γιώργος Πιλίδης: Θα δώσει εξηγήσεις για το «μου έχει ζητηθεί να στήσουμε τελικό ευρωπαϊκού»
16:42 13.01.2022 (Ανανεώθηκε: 16:49 13.01.2022) Τα όσα είπε ο Έλληνας παλαιστής είχαν αντίκτυπο.
Ο Γιώργος Πιλίδης δήλωσε σε επεισόδιο του «Survivor», όπου συμμετέχει, πως του ζητήθηκε να «στήσουν τελικό ευρωπαϊκού». Η Ομοσπονδία Πάλης απάντησε στα λεγόμενα του Έλληνα παλαιστή.
Σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε την Τετάρτη (12/01) ο
Γιώργος Πιλίδης, αφού είπε ότι του ζητήθηκε να
«στήσουν τελικό ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πάλης».

12 Ιανουαρίου 2022, 00:44
«Ουδέποτε είχε πέσει στην αντίληψή μας προσπάθεια χειραγώγησης αγώνων»
Η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης μετά τη δήλωση του Γιώργου Πιλίδη περί απόπειρας χειραγώγησης αγώνα προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης δηλώνει ρητά ότι ουδέποτε είχε πέσει στην αντίληψή της προσπάθεια χειραγώγησης αγώνων των αθλητών της, ενώ ούτε ο Γιώργος Πιλίδης ούτε άλλος αθλητής-τρια της Ομοσπονδίας μας, έχει αναφέρει ποτέ επίσημα ή ανεπίσημα τίποτα σχετικό. Η ΕΛΟΠ, με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, καταδικάζει απερίφραστα κάθε ενέργεια χειραγώγησης αγώνων, ενώ συντάσσεται απόλυτα στο πλευρό του υφυπουργείο Αθλητισμού, της ΓΓΑ, της ΕΟΕ και όλων των φορέων που έχουν ως στόχο τον καθαρό αθλητισμό σε όλα τα επίπεδα» αναφέρει αρχικά η ανακοίνωση.
Θα δώσει εξηγήσεις ο Πιλίδης
Στη συνέχεια, η Ομοσπονδία αναφέρει πως δεν υπάρχει η δυνατότητα επικοινωνίας με τον αθλητή αυτή τη στιγμή λόγω του ριάλιτι, ενώ μόλις αυτός επιστρέψει από τον Άγιο Δομίνικο και μέσω των θεσμικών της οργάνων θα τον καλέσει να δώσει εξηγήσεις με σκοπό να διαλευκάνει την υπόθεση και θα κινηθεί αρμοδίως για να μη μείνει καμία «σκιά» στο άθλημα της πάλης.
«Καλούμε και ενθαρρύνουμε όλους τους αθλητές-τριες και όλα τα μέλη της Ομοσπονδίας μας, σε όλες τις βαθμίδες, οποιαδήποτε στιγμή υποπέσει στην αντίληψή τους περιστατικό χειραγώγησης αγώνων, να το αναφέρουν στην Ομοσπονδία και να εργαστούμε από κοινού για την πάταξη τέτοιων φαινομένων» αναφέρει η ΕΛΟΠ.
Τέλος, η Ελληνική Ομοσπονδία θα ενημερώσει επισήμως την Παγκόσμια και την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Πάλης, όπου οι αναφερόμενοι αγώνες έγιναν υπό την εποπτεία τους, προκειμένου να πραγματοποιήσουν τη δική τους έρευνα για τέτοιου είδους καταδικαστέα φαινόμενα.