Η ελληνική σημαία - Sputnik Ελλάδα, 1920
Ελλάδα
Η επικαιρότητα από κάθε γωνιά της Ελλάδας, την Αθήνα τη Θεσσαλονίκη ή την επαρχία. Γρήγορη και έγκαιρη ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις.

Νέα ανάρτηση-«φωτιά» από Γκιώνη: Έχει το θράσος να μιλά για μένα η άθλια Ιωάννα Τούνη

© Φωτογραφία : Facebook/Ioanna TouniΝέα ανάρτηση «φωτιά» από Γκιώνη: Έχει το θράσος να μιλά για μένα η άθλια Ιωάννα Τούνη
Νέα ανάρτηση «φωτιά» από Γκιώνη: Έχει το θράσος να μιλά για μένα η άθλια Ιωάννα Τούνη - Sputnik Ελλάδα, 1920, 18.01.2022
Η Ιωάννα Τούνη «έχει το θράσος να μιλά για εμένα, αυτή που πήρε ένα ολόκληρο κίνημα #metoo και μια ιστορία βιασμού που όλοι παλεύουμε εδώ και μέρες να πέσει "φως" και θυματοποιεί τον εαυτό της, ενώ είναι φίλη με όλους τους βιαστές» έγραψε ο Ηλίας Γκιώνης σε ανάρτησή του.
Στην Ιωάννα Τούνη απαντά ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης, με μακροσκελή ανάρτησή του.
«Μη μου ξαναστείλετε παρακαλώ και την άθλια Ιωάννα Τούνη που είναι το πιο μεγάλο ΚΛΑΟΥΤ αυτών των ημερών. Που έχει το θράσος να μιλά για εμένα, αυτή που πήρε ένα ολόκληρο κίνημα #metoo και μια ιστορία βιασμού που όλοι παλεύουμε εδώ και μέρες να πέσει "φως" και θυματοποιεί τον εαυτό της, ενώ είναι φίλη με όλους τους βιαστές από το (…), φτιάχνει τις στολές τους στο μαγαζί και όχι μόνο…» έγραψε αρχικά στο Instagram.
Η Ιωάννα Τούνη - Sputnik Ελλάδα, 1920, 18.01.2022
Ελλάδα
Ιωάννα Τούνη: «Αυτός που διέρρευσε το βίντεο, με εκμεταλλεύτηκε σε κατάσταση βαριάς μέθης»
Έπειτα συνέχισε. λέγοντας: «Και μετά από τις νέες εξελίξεις και έρευνες με τα ονόματα, τολμά και κάνει παιχνίδι με στόρις στο προφίλ της. Και όσα έχετε έρθει σε αυτό το προφίλ για το ντράμα και μόνο σας παρακαλώ να αποχωρήσετε».
«Δεν έχω κάποιον αυτοσκοπό εδώ μέσα και κάποιος να πει στην άθλια ινφλουένσερ αφού μιλάει με νούμερα, ότι τον Στάθη Παναγιωτόπουλο τον "έβγαλα" μόνο με 8.000 υπέροχα πλάσματα εδώ μέσα» είπε έπειτα από κ. Γκιώνης.
© Φωτογραφία : Instagram/omikrosprigipakos - Ilias GkionisΝέα ανάρτηση «φωτιά» από Γκιώνη: Έχει το θράσος να μιλά για μένα η άθλια Ιωάννα Τούνη
Νέα ανάρτηση «φωτιά» από Γκιώνη: Έχει το θράσος να μιλά για μένα η άθλια Ιωάννα Τούνη - Sputnik Ελλάδα, 1920, 18.01.2022
Νέα ανάρτηση «φωτιά» από Γκιώνη: Έχει το θράσος να μιλά για μένα η άθλια Ιωάννα Τούνη
«Εγώ αυτό το προφίλ το έχω χρόνια ολόκληρα και αν είναι να είμαι ήρεμος, ας φύγετε όλα και να μείνουν λίγα και καλά» είπε τέλος στο ποστ του ο ακτιβιστής.
Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала