Οικολογική λύση: Εταιρία ανακυκλώνει χρησιμοποιημένες χειρουργικές μάσκες σε φορτιστές τηλεφώνων

© RuptlyΟικολογική λύση: Εταιρία ανακυκλώνει χρησιμοποιημένες χειρουργικές μάσκες σε φορτιστές τηλεφώνων
Οικολογική λύση: Εταιρία ανακυκλώνει χρησιμοποιημένες χειρουργικές μάσκες σε φορτιστές τηλεφώνων - Sputnik Ελλάδα, 1920, 28.01.2022
Η Ταϊβανέζικη εταιρεία Miniwiz βρήκε έναν τρόπο να χρησιμοποιεί τις πεταμένες χρησιμοποιημένες χειρουργικές μάσκες προσώπου μετατρέποντάς τις σε φορτιστές τηλεφώνων.
Οι χρησιμοποιημένες μάσκες προσώπου έχουν αποδειχθεί σημαντική πηγή ρύπανσης στους δρόμους και στην ύπαιθρο σε όλο τον κόσμο, από την έναρξη της πανδημίας πριν από δύο χρόνια.
Για να αντιμετωπίσει αυτό το ζήτημα, η Miniwiz συνεργάστηκε με την εταιρεία χρηματοοικονομικών επενδύσεων Fubon Financial Holding Co και κατέληξε σε αυτήν την αρκετά έξυπνη λύση.
Ανακυκλώνουν τις χειρουργικές μάσκες σε ειδικά μηχανήματα και παράγουν φορτιστές κινητών τηλεφώνων ώστε να επιτύχουν μια «κυκλική» οικονομία.
«Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, τα προϊόντα που απορρίπτονται περισσότερο είναι η μάσκα μιας χρήσης. Ταυτόχρονα χρησιμοποιούμε τα κινητά τηλέφωνα και τα ψηφιακά προϊόντα μας περισσότερο από ποτέ, οπότε βρήκαμε πως να συνδέσουμε αυτά τα δύο ζητήματα», εξήγησε ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Miniwiz, Άρθουρ Χουάνγκ.
Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала