https://sputniknews.gr/20220129/ethelontria-sigotragoyda-stin-traymatismeni-falaina---sygkinitiki-stigmi-apo-tin-prospatheia-diasosis-23126961.html
Εθελόντρια σιγοτραγουδά στην τραυματισμένη φάλαινα - Συγκινητική στιγμή από την προσπάθεια διάσωσης
Εθελόντρια σιγοτραγουδά στην τραυματισμένη φάλαινα - Συγκινητική στιγμή από την προσπάθεια διάσωσης
Συγκινεί εθελόντρια που σιγοτραγουδά στην τραυματισμένη φάλαινα. 29.01.2022, Sputnik Ελλάδα
2022-01-29T11:51+0200
2022-01-29T11:51+0200
2022-01-29T11:51+0200
ελλάδα
άλιμος
βίντεο
σαρωνικός κόλπος
φάλαινα
/html/head/meta[@name='og:title']/@content
/html/head/meta[@name='og:description']/@content
https://cdnn1.img.sputniknews.gr/img/07e6/01/1c/23080688_0:90:1600:990_1920x0_80_0_0_c01a611ff48b70e886c0ba7b89a7db57.jpg
Συγκινητικό είναι το βίντεο που έχει έλθει στη δημοσιότητα, με εθελόντρια που τραγουδά στην τραυματισμένη φάλαινα, η οποία την τελευταία ώρα, βρίσκεται στα ρηχά νερά του Σαρωνικού, καθώς οι προσπάθειες για τη διάσωσή της συνεχίζονται. Η εθελόντρια φαίνεται να σιγοτραγουδά στη μικρή φάλαινα.Νωρίτερα σήμερα, η φάλαινα που εγκλωβίστηκε χθες τραυματισμένη σε παραλία του Αλίμου, εντοπίστηκε σε νησί στον Σαρωνικό.Νωρίτερα σήμερα, έγινε γνωστό ότι αφέθηκε ελεύθερη στα ανοιχτά να κολυμπήσει.Το Ελληνικό Κέντρο Διάσωσης και Περίθαλψης Θαλάσσιων Θηλαστικών «Αρίων» σε ανάρτησή του στο Facebook, σημειώνει τα εξής: «Ειδοποιήθηκε άμεσα από το τοπικό Λιμεναρχείο η Κτηνιατρική Σχολή του ΑΠΘ μαζί με τον ΑΡΙΩΝ για την επαναπροσάραξη του ίδιου Ζιφιού σε νησί του Σαρωνικού. Η Ομάδα διάσωσης Κτηνιάτρων και εθελοντών των Αθηνών ανταποκρίνεται στο σημείο. Παρακαλούμε μην παρενοχλείτε το θηλαστικό».Όπως ανέφερε η Ευγενία Σκούτζου, κτηνίατρος και μέλος του ερευνητικού κέντρου διάσωσης και περίθαλψης κητωδών «Αρίων», μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, η νεαρή φάλαινα εθεάθη στη Σαλαμίνα.Όπως είπε, η φάλαινα δεν φαίνεται τόσο ταλαιπωρημένη και αφυδατωμένη όσο χθες, δείχνει καλύτερα, και υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να επιβιώσει.Εντούτοις, τόνισε ότι η φάλαινα έχει βγει προς τα έξω και έχουν κινητοποιηθεί εθελοντές, ομάδες διάσωσης και το Λιμενικό και παρακολουθούν τις κινήσεις της.
https://sputniknews.gr/20220129/agonia-gia-tin-traymatismeni-falaina-vgike-sta-riha-nera-toy-saronikoy-23126373.html
άλιμος
σαρωνικός κόλπος
Sputnik Ελλάδα
feedback@sputniknews.gr
+74956456601
MIA „Rosiya Segodnya“
2022
Sputnik Ελλάδα
feedback@sputniknews.gr
+74956456601
MIA „Rosiya Segodnya“
Ειδήσεις
el_GR
Sputnik Ελλάδα
feedback@sputniknews.gr
+74956456601
MIA „Rosiya Segodnya“
https://cdnn1.img.sputniknews.gr/img/07e6/01/1c/23080688_0:0:1600:1200_1920x0_80_0_0_276e3f0e0da17057268cfc6ef1a6073d.jpgSputnik Ελλάδα
feedback@sputniknews.gr
+74956456601
MIA „Rosiya Segodnya“
Sputnik Ελλάδα
feedback@sputniknews.gr
+74956456601
MIA „Rosiya Segodnya“
άλιμος, βίντεο, σαρωνικός κόλπος, φάλαινα
Εθελόντρια σιγοτραγουδά στην τραυματισμένη φάλαινα - Συγκινητική στιγμή από την προσπάθεια διάσωσης
Συγκινεί εθελόντρια που σιγοτραγουδά στην τραυματισμένη φάλαινα.
Συγκινητικό είναι το βίντεο που έχει έλθει στη δημοσιότητα, με
εθελόντρια που τραγουδά στην
τραυματισμένη φάλαινα, η οποία την τελευταία ώρα,
βρίσκεται στα ρηχά νερά του Σαρωνικού, καθώς οι προσπάθειες για τη διάσωσή της συνεχίζονται.
Η εθελόντρια φαίνεται να σιγοτραγουδά στη μικρή φάλαινα.
Νωρίτερα σήμερα, η φάλαινα που εγκλωβίστηκε χθες τραυματισμένη σε παραλία του Αλίμου, εντοπίστηκε σε νησί στον Σαρωνικό.
Νωρίτερα σήμερα, έγινε γνωστό ότι αφέθηκε ελεύθερη στα ανοιχτά να κολυμπήσει.
Το Ελληνικό Κέντρο Διάσωσης και Περίθαλψης Θαλάσσιων Θηλαστικών «Αρίων» σε ανάρτησή του στο Facebook, σημειώνει τα εξής: «Ειδοποιήθηκε άμεσα από το τοπικό Λιμεναρχείο η Κτηνιατρική Σχολή του ΑΠΘ μαζί με τον ΑΡΙΩΝ για την επαναπροσάραξη του ίδιου Ζιφιού σε νησί του Σαρωνικού. Η Ομάδα διάσωσης Κτηνιάτρων και εθελοντών των Αθηνών ανταποκρίνεται στο σημείο. Παρακαλούμε μην παρενοχλείτε το θηλαστικό».
Όπως ανέφερε η Ευγενία Σκούτζου, κτηνίατρος και μέλος του ερευνητικού κέντρου διάσωσης και περίθαλψης κητωδών «Αρίων», μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, η νεαρή φάλαινα εθεάθη στη Σαλαμίνα.
Όπως είπε, η φάλαινα δεν φαίνεται τόσο ταλαιπωρημένη και αφυδατωμένη όσο χθες, δείχνει καλύτερα, και υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να επιβιώσει.
Εντούτοις, τόνισε ότι η φάλαινα έχει βγει προς τα έξω και έχουν κινητοποιηθεί εθελοντές, ομάδες διάσωσης και το Λιμενικό και παρακολουθούν τις κινήσεις της.