«Καμπίνες ύπνου» δημιουργήθηκαν στο Πεκίνο για τους δημοσιογράφους των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων

© Ruptly«Καμπίνες ύπνου» δημιουργήθηκαν στο Πεκίνο για τους δημοσιογράφους των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων
«Καμπίνες ύπνου» δημιουργήθηκαν στο Πεκίνο για τους δημοσιογράφους των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων - Sputnik Ελλάδα, 1920, 02.02.2022
Οι δημοσιογράφοι που παρευρέθηκαν στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες 2022 στο Πεκίνο μπόρεσαν να αναζητήσουν λίγη ξεκούραση στις ειδικά διαμορφωμένες «καμπίνες ύπνου».
Οι καμπίνες με το όνομα «Sleep Rest Cabins» αναπτύχθηκαν από την εταιρεία Keeson Technology Corporation η οποία εδρεύει στην Κίνα.
«Το Sleep Rest Cabin παρέχει ιδιωτικό χώρο για τους δημοσιογράφους στο κέντρο πολυμέσων των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων», σχολίασε ο Ζάο Γιούφενγκ, εκπρόσωπος της Keeson Technology.
«Οι δημοσιογράφοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν την καμπίνα δωρεάν και με εύκολο τρόπο σαρώνοντας τον κωδικό QR που τους έχει δοθεί», πρόσθεσε ο Ζάο.
Οι 20 καινοτόμες καμπίνες που υπάρχουν διαθέσιμες στο κέντρο πολυμέσων διαθέτουν στοιχεία ασφαλείας για την COVID-19, όπως καθαριστή αέρα και σεντόνια μιας χρήσης.
Οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες του Πεκίνου θα ξεκινήσουν επίσημα την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου και είναι προγραμματισμένοι να ολοκληρωθούν στις 20 του ίδιου μήνα.
Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала