Η ελληνική σημαία - Sputnik Ελλάδα, 1920
Ελλάδα
Η επικαιρότητα από κάθε γωνιά της Ελλάδας, την Αθήνα τη Θεσσαλονίκη ή την επαρχία. Γρήγορη και έγκαιρη ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις.

«Γλύκανε» το Twitter από διαφήμιση των μπισκότων Παπαδοπούλου: «Χωρίς ημίγυμνα μοντέλα, εύγε!»

© Φωτογραφία : YouTube.com/ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥΔιαφήμιση μπισκότων Παπαδοπούλου
Διαφήμιση μπισκότων Παπαδοπούλου - Sputnik Ελλάδα, 1920, 03.02.2022
Τα μπισκότα Παπαδοπούλου γιορτάζουν τα 100 τους χρόνια και η διαφημιστική τους καμπάνια έτυχε ενθουσιαστικής αποδοχής στο Twitter.
Μία διαφήμιση για τα 100 χρόνια από τα μπισκότα Παπαδοπούλου, ενθουσίασε τους χρήστες του Twitter που εξέφρασαν τον θαυμασμό τους με πάρα πολλά εγκωμιαστικά σχόλια.
Όπως αναφέρει η εταιρεία, «πριν από 100 χρόνια φτάσαμε στον Πειραιά, από την Κωνσταντινούπολη. Στις αποσκευές μας, είχαμε όλη μας τη ζωή. Και όλη μας την αγάπη για αυτό που ήταν η ζωή μας. Το μπισκότο», προλογίζοντας το βίντεο της καμπάνιας.
Σε αυτό, φαίνονται στιγμιότυπα από την καθημερινότητα σε διάφορες χρονικές περιόδους, στιγμές που έχουν ζήσει οι περισσότερες ελληνικές οικογένειες.
«100 χρόνια μετά, μια ολόκληρη ιστορία έχει γραφτεί. Μια ιστορία οικογενειακή, γραμμένη από την ιστορία κάθε ελληνικής οικογένειας», αναφέρει η εταιρεία Παπαδοπούλου.
Δείτε εδώ το βίντεο της διαφήμισης:

Η αντίδραση του Twitter

Χρήστες στο Twitter δίνουν τα συγχαρητήριά τους για την καμπάνια, την χαρακτηρίζουν «συγκινητική» και «χωρίς ημίγυμνα μοντέλα, φωνές, κράξιμο, διχαστικά μηνύματα».
Tweet - Sputnik Ελλάδα, 1920, 03.02.2022
Tweet
Tweet - Sputnik Ελλάδα, 1920, 03.02.2022
Tweet
Tweet - Sputnik Ελλάδα, 1920, 03.02.2022
Tweet
Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала