Η ελληνική σημαία - Sputnik Ελλάδα, 1920
Ελλάδα
Η επικαιρότητα από κάθε γωνιά της Ελλάδας, την Αθήνα τη Θεσσαλονίκη ή την επαρχία. Γρήγορη και έγκαιρη ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις.

Μητέρα χτύπησε το δύο μηνών βρέφος της και ενημέρωσε μόνη της το «Χαμόγελο του Παιδιού»

CC0 / / μωρό
μωρό - Sputnik Ελλάδα, 1920, 03.02.2022
Αφού χτύπησε το μωρό της, μόλις δύο μηνών, μια μητέρα κάλεσε στο «Χαμόγελο του Παιδιού» για να ζητήσει βοήθεια σε έντονη συναισθηματική φόρτιση, όπως έγινε γνωστό την Τετάρτη (02/02).
Μια μητέρα, όπως έγινε γνωστό την Τετάρτη (02/02), χτύπησε το μόλις δύο μηνών βρέφος της και, στη συνέχεια, κάλεσε μέσα σε έντονη συναισθηματική φόρτιση στο «Χαμόγελο του Παιδιού» για να ζητήσει βοήθεια.
Συγκεκριμένα, σε σχετική ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού» επισημαίνεται το εξής: «Η μητέρα έκανε έκκληση για βοήθεια, καθώς είχε μετανιώσει για την πράξη στην οποία είχε, μόλις, προβεί και ανέφερε ότι δεν το έκανε με τη θέλησή της. Στη συνέχεια, το "Χαμόγελο του Παιδιού" ενημέρωσε το ΕΚΑΒ και τις αστυνομικές Αρχές και, κατόπιν κλήσης του ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του Οργανισμού μετέβη άμεσα στην οικία, μεταφέροντας με ασφάλεια και απόλυτη φροντίδα το βρέφος στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, συνοδεία εξειδικευμένων ανθρώπων του Οργανισμού».
Ευαγγελισμός - Sputnik Ελλάδα, 1920, 02.02.2022
Ελλάδα
Λήξη συναγερμού στον «Ευαγγελισμό»: Σώα η γυναίκα που απειλούσε να πέσει από την ταράτσα

Ο απολογισμός του «Χαμόγελου του Παιδιού» για το 2021

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» δημοσιοποίησε, επίσης, τον απολογισμό του για την περσινή χρονιά.
Έτσι, λοιπόν, 22.567 παιδιά θύματα βίας στηρίχθηκαν από τον Οργανισμό, 204.791 κλήσεις συνολικά έγιναν προς σε όλες τις γραμμές βοήθειας και υποστήριξης (μια κλήση ανά δύο δευτερόλεπτα).
Ακόμα, το 45,57% των κλήσεων για ψυχολογική υποστήριξη ήταν από παιδιά, μια κλήση ανά ημέρα αφορούσε σε ψυχολογική υποστήριξη για θέματα εκφοβισμού, υψηλό ποσοστό κλήσεων αφορούσε στη διαχείριση φόβου και άγχους (9,72%), ενώ ο Οργανισμός έγινε δέκτης περισσότερων από μιας υπόθεσης αυτοκτονικού ιδεασμού ανά ημέρα.
Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала