Η ελληνική σημαία - Sputnik Ελλάδα, 1920
Ελλάδα
Η επικαιρότητα από κάθε γωνιά της Ελλάδας, την Αθήνα τη Θεσσαλονίκη ή την επαρχία. Γρήγορη και έγκαιρη ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις.

Πάτρα: Ξέχασαν να εμβολιάσουν τρόφιμο του Ασύλου Ανιάτων και κόλλησε κορονοϊό – Τι απαντά το Ίδρυμα

© Sputnik / Alexander Kryazhev / Μεταφορά στο αρχείο φωτογραφίαςΕμβολιασμός με Sputnik Light
Εμβολιασμός με Sputnik Light - Sputnik Ελλάδα, 1920, 03.02.2022
Στο νοσοκομείο ένας ηλικιωμένος τρόφιμος του Ασύλου Ανιάτων στην Πάτρα, τον οποίον είχαν ξεχάσει να εμβολιάσουν.
Συγγενείς 85χρονου τροφίμου του Ασύλου Ανιάτων στην Πάτρα κατήγγειλαν πως είχαν… ξεχάσει να τον εμβολιάσουν, με αποτέλεσμα να νοσήσει από κορονοϊό.
Το τελευταίο διάστημα έχουν εντοπιστεί περισσότερα από 20 κρούσματα στη δομή, με τους 10 εξ αυτών να νοσηλεύονται. Μεταξύ αυτών και ο εν λόγω ηλικιωμένος, όπως μεταφέρει το thebest.gr.
Η οικογένεια του 85χρονου αναφέρει πως είχε δώσει έγκριση για τον εμβολιασμό του από τον περασμένο Μάιο, με e-mail στη διεύθυνση. Οκτώ μήνες αργότερα έστειλαν, μάλιστα, και άλλο e-mail για την τρίτη δόση.
Ωστόσο, όπως διαπιστώθηκε, ο ηλικιωμένος δεν είχε κάνει ούτε τις δύο πρώτες. Πλέον, νοσηλεύεται στο «Άγιος Ανδρέας» και οι συγγενείς του εκφράζουν φόβους για τη ζωή του, καθώς έχει πολλά υποκείμενα νοσήματα και είναι σχεδόν κατάκοιτος.
Το σημείο δολοφονίας του 19χρονου Άλκη - Sputnik Ελλάδα, 1920, 03.02.2022
Ελλάδα
Δολοφονία 19χρονου: Στον Εισαγγελέα ο 23χρονος – Το «προφίλ» του συλληφθέντα και οι άλλοι πέντε

Η απάντηση του Ασύλου

Το Άσυλο Ανιάτων απάντησε στο τοπικό μέσο, αναφέροντας πως το «Ίδρυμα από παραδρομή δεν είχε διαβάσει e-mail που είχε σταλεί από οικογένεια περιθαλπόμενου μας στις 17 Μαΐου 2021, με την οποία μας ζητούσαν να συμπεριληφθεί στη λίστα προς εμβολιασμό».
«Λάβαμε γνώση από την οικογένεια για την παραδρομή μας αυτή στα τέλη Δεκεμβρίου και αμέσως συμπεριλάβαμε τον εν λόγω περιθαλπόμενο στη λίστα 24 συνολικά εξ’ αυτών, που στείλαμε στον ΕΟΔΥ στις 3 Ιανουαρίου του 2022 για το εμβολιασμό που επρόκειτο να γίνει εντός του μηνός και οποίος αναβλήθηκε, επειδή στο μεταξύ εμφανίστηκαν σποραδικά κρούσματα σε εργαζόμενους και περιθαλπόμενους» συμπληρώνεται στη σχετική επιστολή.
Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала