Στο παρά πέντε: Τεχνικοί σιδηροδρομικών γραμμών τρέπονται σε φυγή όταν διερχόμενο τρένο δεν σταματά

© Φωτογραφία : NewsflareΣτο παρά πέντε: Τεχνικοί σιδηροδρομικών γραμμών τρέπονται σε φυγή όταν διερχόμενο τρένο δεν σταματά
Στο παρά πέντε: Τεχνικοί σιδηροδρομικών γραμμών τρέπονται σε φυγή όταν διερχόμενο τρένο δεν σταματά - Sputnik Ελλάδα, 1920, 05.02.2022
Αυτή είναι η στιγμή που τεχνικοί σιδηροδρομικών γραμμών γλιτώνουν τελευταία στιγμή από διερχόμενο τρένο που δεν σταματά στη δυτική Ρωσία.
Μια ομάδα τεχνικών του σιδηροδρόμου αναγκάστηκε να τραπεί σε φυγή κατά τη διάρκεια επισκευής των γραμμών, όταν ένα διερχόμενο τρένο δεν σταμάτησε, παρασέρνοντας τον εξοπλισμό τους.
Σε περιοχή κοντά στην Καλούγκα, στη δυτική Ρωσία, πλάνα κατέγραψαν την τρομακτική στιγμή που δείχνει τους εργάτες να πηδούν από μια σκάλα και να τρέχουν στο πλάι των σιδηροτροχιών για να αποφύγουν το τρένο που πλησίαζε κατά πάνω τους.
Ένας ηλεκτρολόγος τραυματίστηκε στο πόδι καθώς στην προσπάθειά του να γλιτώσει έπεσε από τη σκάλα και ο μηχανοδηγός κάλεσε ασθενοφόρο.
Ηρωική διάσωση πιλότου που έπεσε σε γραμμές τρένου λίγο πριν τον παρασύρει αμαξοστοιχία! - Sputnik Ελλάδα, 1920, 10.01.2022
Κόσμος
Βίντεο που κόβει την ανάσα: Διάσωση πιλότου που έπεσε σε γραμμές λίγο πριν περάσει το τρένο!
Ο υπάλληλος ελέγχου της κυκλοφορίας των τρένων έχασε τον πομπό του στο χιόνι και δεν πρόλαβε να ειδοποιήσει τους τεχνικούς για το τρένο που πλησίαζε.
Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала