Κόσμος - Sputnik Ελλάδα, 1920, 23.03.2021
Κόσμος
Διεθνείς ειδήσεις από όλο τον κόσμο. Άρθρα και αναλύσεις για όλα όσα συμβαίνουν στην Ευρώπη, την Μέση Ανατολή, τη Ρωσία, τις ΗΠΑ, την Ασία και τον υπόλοιπο κόσμο.

WhatsApp: Μπορείτε πλέον να διαγράψετε μήνυμα που στείλατε έως και δύο ημέρες μετά

CC0 / Pixabay / Το λογότυπο της εφαρμογής WhatsApp
Το λογότυπο της εφαρμογής WhatsApp - Sputnik Ελλάδα, 1920, 05.02.2022
Νέα δυνατότητα δοκιμάζει το WhatsApp έτσι ώστε να μπορείτε πλέον να διαγράψετε μήνυμα που στείλατε έως και δύο ημέρες μετά, όπως έγινε γνωστό την Τρίτη (01/02).
Η εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων του WhatsApp σάς επιτρέπει να διαγράψετε μηνύματα έως και μια ώρα, οκτώ λεπτά και 16 δευτερόλεπτα μετά την αποστολή τους, κάτι που για ορισμένους χρήστες αποτελεί πρόβλημα.
Εντούτοις, όπως έγινε γνωστό την Τρίτη (01/02), σύμφωνα με σχετική δημοσίευση του WABeta Info, η επόμενη ενημέρωση του WhatsApp θα έχει μια νέα λειτουργία που θα σας επιτρέπει να επεκτείνετε το χρονικό όριο για τη διαγραφή μηνυμάτων, φωτογραφιών και ήχου, σε μια ή περισσότερες επαφές.
Σύμφωνα με την προαναφερθείσα ιστοσελίδα, η εφαρμογή δοκιμάζει ήδη την ενημέρωση 2.22.4.10 για να αυξήσει το χρονικό όριο διαγραφής μηνυμάτων έως και δύο ημέρες και 12 ώρες μετά την αποστολή τους.
Η εφαρμογή του Messenger - Sputnik Ελλάδα, 1920, 02.02.2022
Κόσμος
Messenger: Γιατί δεν πρέπει πλέον να τραβάτε screenshots από τις συνομιλίες σας
Μάλιστα, το WABeta Info αναφέρει ότι εξετάστηκε η δυνατότητα διαγραφής μηνυμάτων έως και μια εβδομάδα μετά την αποστολή τους. Ωστόσο, οι προγραμματιστές θεώρησαν ότι αυτό θα μπορούσε να είναι προβληματικό.
Επίσης, επισημαίνεται ότι αυτή η λειτουργία δοκιμάζεται ακόμα στην έκδοση Beta, επομένως δεν είναι ακόμα διαθέσιμη στο ευρύ κοινό, αλλά αναμένεται σε επόμενη ενημέρωση του WhatsApp.
Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала