- Sputnik Ελλάδα, 1920
Αθλητικά
Αθλητικές ειδήσεις για ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όλα τα σπορ. Οι κορυφαίες ελληνικές και διεθνείς αθλητικές στιγμές με επικαιρότητα και σχολιασμό.

Κριστιάνο Ρονάλντο: Η Χεορχίνα επιδεικνύει τον «στόλο» των πανάκριβων supercar του Πορτογάλου

© Φωτογραφία : Instagram/georginagioΗ Χεορχίνα στο γκαράζ πολυτελών αμαξιών του Ρονάλντο
Η Χεορχίνα στο γκαράζ πολυτελών αμαξιών του Ρονάλντο - Sputnik Ελλάδα, 1920, 07.02.2022
Η σύντροφός του στο ντοκιμαντέρ «Soy Georgina» μας έδειξε τα πανάκριβα αυτοκίνητα του Πορτογάλου.
Την ευκαιρία να «πάρουν μάτι» το απίθανο γκαράζ του Κριστιάνο Ρονάλντο είχαν όσοι είδαν την ξενάγηση που έκανε η Χεορχίνα Ροντρίγκεζ στην έπαυλη του ζευγαριού.
Η 28χρονη influencer μέσω της σειράς ντοκιμαντέρ του Netflix «Soy Georgina» έκανε ένα τουρ στη βίλα αξίας 6 εκατ. ευρώ που έχουν στη Μαδρίτη.
Τα βλέμματα φυσικά τράβηξε το γκαράζ όπου φιλοξενεί τον υπερπολυτελή στόλο από supercar του Πορτογάλου που υπερβαίνουν σε αξία τα 20 εκατ. ευρώ.
Στα σύντομα πλάνα από το γκαράζ διακρίνονται μεταξύ άλλων η Bugatti Chiron, αξίας 2,5 εκατ. ευρώ, η Ferrari 599 GTO, που κοστίζει πάνω από 700.000 ευρώ και η McLaren Senna που κοστολογείται πάνω από 1 εκατ. ευρώ.
Προς το τέλος, φαίνεται η θηριώδης Rolls-Royce Cullinan, αξίας 354.000 ευρώ και δίπλα της η Rolls-Royce Phantom Drophead που κοστίζει γύρω στις 600.000 ευρώ.
Στο πανάκριβο γκαράζ του βρίσκονται επίσης μια Bugatti Veyron (1,8 εκατ. ευρώ), μια λευκή Mercedes-Benz S65 AMG (240.000 ευρώ), μια πορτοκαλί McLaren MP4-12C (260.000 ευρώ), μια Lamborghini Aventador (320.000 ευρώ) και φυσικά το Merc G-Wagon Brabus, το οποίο του το έκανε δώρο η Χεορχίνα.
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο φετινό Γκραν Πρι του Μονακό - Sputnik Ελλάδα, 1920, 15.10.2021
Αθλητικά
Ο Ρονάλντο αγόρασε αμάξι που πιάνει τα 100 χιλιόμετρα σε 2,6 δευτερόλεπτα - Υπάρχουν 10 στον κόσμο
Σε μια άλλη πλευρά του γκαράζ βρίσκονται τουλάχιστον άλλα τέσσερα αμάξια, που περιλαμβάνουν μια ασημί Ferrari, μια Mercedes AMG GLE 63 κι άλλο ένα Merc για καθημερινή χρήση.
Επιστρέφοντας το καλοκαίρι στην Αγγλία για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε μια Bentley Flying Spur, έχοντας ήδη μια άλλη Bentley Continental GT.
Το «διαμάντι του στέμματος» βέβαια είναι η Bugatti Centodieci η οποία κοστίζει πάνω από 10 εκατ. ευρώ και υπάρχουν μόνο δέκα σε όλο τον κόσμο.
Πέρυσι, όταν ήταν στη Γιουβέντους πήρε μια Ferrari Monza, που κάνει πάνω από 1,7 εκατ. ευρώ. Τα «φθηνά» αποκτήματα στο γκαράζ του είναι μια Lamborghini Urus και μια Chevrolet Camaro που κοστίζει μόλις… 47.000 ευρώ.
Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала