Η ελληνική σημαία - Sputnik Ελλάδα, 1920
Ελλάδα
Η επικαιρότητα από κάθε γωνιά της Ελλάδας, την Αθήνα τη Θεσσαλονίκη ή την επαρχία. Γρήγορη και έγκαιρη ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις.

Παναγιωτόπουλος: «Είμαι αγχωμένη» δηλώνει η πρώτη καταγγέλλουσα - Η παράκληση στους δημοσιογράφους

© Φωτογραφία : Facebook / Stathis PanagiotopoulosΟ Στάθης Παναγιωτόπουλος
Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος  - Sputnik Ελλάδα, 1920, 07.02.2022
Η πρώτη γυναίκα που κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο μιλά για πρώτη φορά. Το μήνυμα προς τους δημοσιογράφους.
«Αρκετά αγχωμένη» δηλώνει η πρώτη γυναίκα που κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο για revenge porn ενόψει του επερχόμενου δικαστηρίου.
Σε δηλώσεις της σε εκπομπή του STAR επισημαίνει πως είναι πολύ αγχωμένη που «πρέπει να αντικρίσω αυτόν τον άνθρωπο που μου έκανε όλα αυτά» αλλά και για τους δημοσιογράφους.
«Θα με περιμένουν απ' έξω και δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Προσπαθώ να προστατέψω την ανωνυμία μου και να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητά μου. Στο οικογενειακό μου περιβάλλον δεν το ξέρουν, ενώ μπορεί να με επηρεάσει σε κάποια σχέση ή και στη δουλειά» πρόσθεσε.
Στάθης Παναγιωτόπουλος - Sputnik Ελλάδα, 1920, 07.02.2022
Ελλάδα
Στάθης Παναγιωτόπουλος: Αισιόδοξος για τη δίκη που έρχεται - «Αγωγή άνω των 200.000 ευρώ»
«Κάποιοι δημοσιογράφοι δεν σεβάστηκαν το πρόσωπό μου κι όλο αυτό που βιώνω, τους παρακαλώ να μην με κυνηγάνε, δεν είμαι εγώ το επώνυμο πρόσωπο, δεν είμαι εγώ η κατηγορούμενη σε αυτή την υπόθεση» σημείωσε.
Παράλληλα, δηλώνει ενοχλημένη που η υπόθεσή της αντιμετωπίστηκε σαν πλημμέλημα, ενώ γνώρισε και τη δεύτερη καταγγέλλουσα.
«Μάζεψα όλα τα στοιχεία για να έχω όλα τα απτά δεδομένα και τα σημαντικά δεδομένα για την υπόθεση, ήταν μία πολύ επώδυνη διαδικασία από το 2019 υπάρχουν συνεχώς αναδημοσιεύσεις» υποστήριξε επίσης, τονίζοντας πως έχει αλλάξει την εξωτερική της εμφάνιση για να μη μοιάζει όπως ήταν τότε στο βίντεο.
Tην ίδια στιγμή, η δικηγόρος της ζητά να μην καταστούν γνωστά καθ’ οιονδήποτε τρόπο στοιχεία της ταυτότητας του θύματος και απόρρητα έγγραφα και στοιχεία της εκκρεμούς ενώπιον των Ποινικών Δικαστηρίων Θεσσαλονίκης υπόθεσης.

«Δεν επιτρέπεται και αποτελεί αξιόποινη πράξη ο με οποιοδήποτε τρόπο προσδιορισμός της ταυτότητας της ή η με οποιαδήποτε τρόπο καταγραφή της εντολέως μου εντός ή πέριξ του χώρου των δικαστηρίων και οποιουδήποτε άλλου δημοσίου ή ιδιωτικού χώρου τυχόν θεαθεί, καθώς η ίδια ρητά δεν επιθυμεί και δεν συναινεί στις άνω πράξεις όπως καθίσταται απολύτως αντιληπτό, τυχόν παράβαση των δύο ανωτέρω, προσβάλλει ακόμα περισσότερο την ήδη πληγείσα προσωπικότητα της καθώς και τον οικογενειακό της περίγυρο» προστίθεται χαρακτηριστικά.

Eιδικότερα δεν επιτρέπεται:
1.
«Η με οποιονδήποτε τρόπο καταγραφή και δημοσιοποίηση στοιχείων που προσδιορίζουν την ταυτότητά της (ενδεικτικά αναφέροντας, δεν επιτρέπεται: η αναφορά ακόμα και των αρχικών γραμμάτων του ονοματεπωνύμου της, η προβολή ή δημοσιοποίηση εικόνων της ακόμα και αν αυτές έχουν υποστεί μοντάζ με «μωσαϊκό», η καταγραφή ή/και αναπαραγωγή της φωνής της κ.λπ.)
2.
Η με οποιονδήποτε τρόπο δημοσιοποίηση οποιουδήποτε αποδεικτικού στοιχείου και εγγράφου της ποινικής δικογραφίας (είτε αυτό αφορά την προδικασία είτε την ακροαματική διαδικασία) από τον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο, καθώς δια του περιεχομένου του, θα επέλθει η δημοσιοποίηση της ταυτότητάς της και ανεπανόρθωτη ζημία από την εύρεση και προβολή αποδεικτικών στοιχείων (εικόνων, βίντεο και εγγράφων).
3.
Η με οποιονδήποτε τρόπο παρενόχληση της εντολέως μου, καθώς και του οικογενειακού και κοινωνικού της περιγύρου».
Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала