Το μεγαλύτερο εστιατόριο-ιγκλού στον κόσμο βρίσκεται στην Ινδία

© RuptlyTο μεγαλύτερο εστιατόριο ιγκλού στον κόσμο βρίσκεται στην Ινδία
Tο μεγαλύτερο εστιατόριο ιγκλού στον κόσμο βρίσκεται στην Ινδία - Sputnik Ελλάδα, 1920, 08.02.2022
Ένα εστιατόριο-ιγκλού στην Ινδία αναμένεται να καταγραφεί στα ρεκόρ Γκίνες ως το μεγαλύτερο στον κόσμο και έχει ήδη ανοίξει τις πόρτες του στους επισκέπτες.
Στην πόλη Γκουλμάργκ της Ινδίας οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το φαγητό τους σε ένα εστιατόριο, διαφορετικό από τα συνηθισμένα.
«Είμαι πραγματικά εντυπωσιασμένη πώς κατάφεραν να φτιάξουν κάτι τέτοιο. Δεν νομίζω ότι είναι κάτι εύκολο, γιατί εδώ δεν είναι Ανταρκτική, χρειάζεται πολλή προσπάθεια και συντήρηση για να μην λιώσει ο πάγος» αναφέρει μια επισκέπτρια.
Το εστιατόριο-ιγκλού έχει ύψος 11,5 μέτρα, διάμετρο 13 μέτρα, ενώ κατασκευάστηκε μέσα σε 64 ημέρες. Οι άνθρωποι που εργάστηκαν για την ολοκλήρωση του έργου έφτιαχναν τούβλα από πάγο, ένα μείγμα χιονιού και νερού.
Φαντασμαγορικό θέαμα με πολύχρωμα φώτα πάνω στον πάγο - Sputnik Ελλάδα, 1920, 07.02.2022
Φαντασμαγορικό θέαμα με πολύχρωμα φώτα πάνω στον πάγο
Ο όμιλος Kolahai green, που ανέλαβε την κατασκευή του τεράστιου ιγκλού, ισχυρίζεται ότι είναι το μεγαλύτερο στον κόσμο, ενώ έχει ήδη προσελκύσει πολλούς επισκέπτες αφού πρόσφατα άνοιξε για το κοινό.
Το Γκουλμάργκ απέχει από τη Σριναγκάρ, την πρωτεύουσα του Κασμίρ, λίγο παραπάνω από 50 χιλιόμετρα και είναι ένας τουριστικός προορισμός διάσημος για το χιονοδρομικό του κέντρο, αφού προσελκύει σκιέρ και αθλητές σνόουμπορντ από όλο τον κόσμο.
Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала