Η ελληνική σημαία - Sputnik Ελλάδα, 1920
Ελλάδα
Η επικαιρότητα από κάθε γωνιά της Ελλάδας, την Αθήνα τη Θεσσαλονίκη ή την επαρχία. Γρήγορη και έγκαιρη ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις.

Άκης Τσοχατζόπουλος: Πρώτη δήλωση της Βίκυς Τσοχατζοπούλου μετά το άνοιγμα της διαθήκης

© Nikos Christofakis / SOOCΗ Βίκυ Σταμάτη
Η Βίκυ Σταμάτη - Sputnik Ελλάδα, 1920, 09.02.2022
Τι λέει η σύζυγος του εκλιπόντος Άκη Τσοχατζόπουλου μετά το άνοιγμα της διαθήκης του.
Πρώτη δήλωση από τη σύζυγο του εκλιπόντος Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Τσοχατζοπούλου, μετά το άνοιγμα της πρώτης, από τις τρεις, διαθήκες του.
Ο αποθανών όρισε μοναδικούς του κληρονόμους τη σύζυγό του και τον 15χρονο γιο τους, ενώ αποκλήρωσε τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του, Αρετή και Αλέξανδρο.
«Την ημέρα που με τον γιο μου αποχαιρετούσαμε τον σύζυγό μου και πατέρα του πολλοί ήταν εκείνοι που έλεγαν δημόσια πως ο Άκης σήκωσε πολύ μεγαλύτερο σταυρό από αυτόν που του αναλογούσε. Κάθε μέρα παρακαλώ τον Θεό να μας αξιώσει να καταφέρουμε να το αποδείξουμε. Το χρωστάω σε αυτό το παιδί που δεν έχει φταίξει στο παραμικρό» ήταν η δήλωση που έκανε η κα Τσοχατζοπούλου στο MEGA.
«Πιστεύω πως η συνέχεια θα έχει περισσότερο φως. Σας ευχαριστώ πολύ που ακούτε τη φωνή μας» συμπλήρωσε η ίδια.
Αυτή είναι η ιδιόχειρη διαθήκη του Άκη Τσοχατζόπουλου - Sputnik Ελλάδα, 1920, 08.02.2022
Ελλάδα
Αυτή είναι η πρώτη διαθήκη του Τσοχατζόπουλου: Ποιους αποκλήρωσε – «Έρχονται αδιανόητες αποκαλύψεις»
«Επισήμως οι κληρονόμοι του Άκη είναι η σύζυγός του και ο γιος του. Το δεύτερο που προκύπτει είναι η θέλησή του και η δυνατότητα να δημιουργηθεί ένα ίδρυμα με την ονομασία Αρχείο Άκη Τσοχατζόπουλου, που θα αποτελείται από το προσωπικό του αρχείο. Όταν καθιστώ ως κληρονόμο ένα συγκεκριμένο άνθρωπο αυτομάτως αποκλείω τους υπολοίπους που θα είχαν δικαίωμα να κληρονομήσουν. Δε χρειάζεται να γραφτεί ρητώς» σημείωσε αναφορικά με το περιεχόμενο της διαθήκης, ο δικηγόρος της κας Τσοχατζοπούλου, Νίκος Αλεξανδρής.
«Μία κληρονομιά δεν αποτελείται μόνο από περιουσιακά στοιχεία υπό τη στενή έννοια του όρου, δηλαδή ακίνητα, μετρητά, καταθέσεις. Υπάρχουν πολλά στοιχεία που είναι κληρονομικά και δεν αποτιμώνται κατ’ ανάγκη με χρηματική αξία. Επιστολές, χειρόγραφα, αποφάσεις» συμπλήρωσε ο ίδιος, μιλώντας στο ίδιο μέσο.
Ο δικηγόρος σημείωσε πως η εντολέας του «δεν έχει καμία αξίωση σε οικονομικό ή περιουσιακό στοιχείο». Το μόνο που επιθυμεί, όπως εξήγησε, είναι να «αφήσει πίσω της όλη αυτή την περιπέτεια, να ασχοληθεί αποκλειστικά με την ανατροφή του παιδιού τους».
«Έχει περάσει πάρα πολλά. Δεν προβάλει οικονομικές αξιώσεις, θέλει να αποκαταστήσει το όνομα του πατέρα του παιδιού της και συζύγου της ιδίας» δήλωσε, καταλήγοντας.
Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала