Μεταμόρφωση προσώπου: Make-up artist δημιουργεί «υπερρεαλιστικά» προσθετικά μέρη

© RuptlyΜεταμόρφωση προσώπου: Make-up artist δημιουργεί υπερ-ρεαλιστικά προσθετικά μέρη
Μεταμόρφωση προσώπου: Make-up artist δημιουργεί υπερ-ρεαλιστικά προσθετικά μέρη - Sputnik Ελλάδα, 1920, 09.02.2022
Μια make-up artist από τη Ρωσία δείχνει εξαιρετικές ικανότητες στη δημιουργία πλαστικών προσθετικών μερών για αισθητικές μεταμορφώσεις.
Η Έλενα Ρούμπτσοβα από την πόλη Τσελιάμπινσκ της Ρωσίας εργαζόταν ως πλαστική make-up artist για πάνω από δέκα χρόνια.
Πριν από δύο χρόνια, η κοπέλα άλλαξε επάγγελμα και τώρα βοηθά άτομα με αναπηρία δημιουργώντας «υπερρεαλιστικά» προσθετικά μέρη.
Τα προσθετικά δεν λειτουργούν ως αντικατάσταση κάποιου χαμένου οργάνου και έχουν σκοπό την αλλαγή μόνο σε αισθητικό επίπεδο.
Σύμφωνα με την Έλενα, η ίδια ήθελε να αναπτύξει και να δημιουργήσει περίπλοκες επικαλύψεις για ηθοποιούς, αλλά στο Τσελιάμπινσκ αυτό αποδείχθηκε δύσκολο.
Τότε η αναπλαστικός αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τις δεξιότητες που είχε σαν make-up artist σε μια παρεμφερή βιομηχανία, την προσθετική.
Η Έλενα αναφέρει ότι η δημιουργία αυτού του είδους μακιγιάζ πρακτικά δεν διαφέρει από την τεχνολογία κατασκευής προσθετικών μελών.
Κανένα εμπόδιο δεν τον σταματά - Αθλητής με προσθετικά μέλη επιχειρεί να ανέβει το Έβερεστ - Sputnik Ελλάδα, 1920, 06.05.2020
Κανένα εμπόδιο δεν τον σταματά - Αθλητής με προσθετικά μέλη επιχειρεί να ανέβει το Έβερεστ
Σε δύο χρόνια, η αναπλαστικός κατάφερε να δημιουργήσει μια μεγάλη γκάμα αντικειμένων όπως αυτιά, μύτες και μάτια σιλικόνης.
Η Έλενα σχεδιάζει να βελτιώσει περαιτέρω τις δεξιότητές της στην αναπλαστική καθώς μοιράστηκε ότι θέλει, επίσης, να δημιουργήσει ένα προσθετικό χέρι και δάχτυλα.
Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала