Η ελληνική σημαία - Sputnik Ελλάδα, 1920
Ελλάδα
Η επικαιρότητα από κάθε γωνιά της Ελλάδας, την Αθήνα τη Θεσσαλονίκη ή την επαρχία. Γρήγορη και έγκαιρη ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις.

Νέο ξέσπασμα του Ηρακλή Βλάχου: Μόνο «καλημέρα» μπορούσα να πω στη σύζυγό του πατέρα μου

© Φωτογραφία : ALPHAΗρακλής Βλάχος
Ηρακλής Βλάχος - Sputnik Ελλάδα, 1920, 09.02.2022
«Όλα γινόντουσαν από εκείνη την πλευρά… Τον πατέρα μου πάντα τον θαύμαζα και τον θαυμάζω ακόμα…».
Ο γιος του Ανέστη Βλάχου, Ηρακλής ξέσπασε ξανά για την εγκυρότητα της διαθήκης του πατέρα του, στρέφοντας τα βέλη του προς την δεύτερη σύζυγο του γνωστού ηθοποιού.
Για τη χειρόγραφη διαθήκη, υπογράμμισε πως είναι πλαστή και «δεν είναι καν τα γράμματα του πατέρα μου, ούτε η γραφή είναι δική του, ούτε η ορθογραφία ούτε το συντακτικό, καμία σχέση δεν έχει αυτό το κείμενο με παλιότερα που είχε γράψει ο πατέρας μου».
«Η διαθήκη μου. Στον Δήμο Αθηναίων Αττικής, στην κατοικία μου που κληρονόμησα από τη μητέρα μου, Σοφία Βλάχου, σήμερα στις 13/06/2016, εγώ ο Ανέστης Βλάχος του Ηρακλή και της Σοφίας, γνωρίζοντας γραφή και ανάγνωση και όντας διανοητικά υγιής, ορίζω αποκλειστική κληρονόμο την κόρη μου, Έλλη Βλάχου, του Ανέστη και της Μαρίας, την οποία και καταλείπω να λάβει μετά τον θάνατό μου όλη την κινητή και ακίνητη περιουσία μου. Αθήνα 13/06/2016 ο διαθέτης, Ανέστης Βλάχος του Ηρακλή» αναφέρεται επί λέξει.
Ανέστης Βλάχος - Sputnik Ελλάδα, 1920, 08.02.2022
Ελλάδα
Ανέστης Βλάχος: Ξεσπά ο γιος του Ηρακλής - «Πλαστή η διαθήκη, δεν είναι τα γράμματά του»
O Κωνσταντίνος Παπαναστασίου, δικηγόρος του γιου του ηθοποιού, επεσήμανε πως θα πρέπει να οριστεί γραφολόγος και να γίνει η εξέταση γράμμα με γράμμα από τα χειρόγραφα που υπάρχουν.
«Δε μπορώ να ξέρω ποιος το έχει συγγράψει αυτό το κείμενο. Θα μπορούσε να είναι ο οποιοσδήποτε από την άλλη πλευρά. Η σχέση μου με την δεύτερη σύζυγο του πατέρα μου ήταν ανύπαρκτη. Η σχέση μου μαζί της ήταν πάντα κακή γιατί έχουμε πολύ διαφορετική φιλοσοφία με αυτή τη γυναίκα και είμαι χαρούμενος και περήφανος που δεν έχω την ίδια φιλοσοφία με αυτό το άτομο. Πέρα από κάποιες γιορτές που κατ’ ανάγκη την ανεχόμουν δίπλα μου, δεν υπήρξε περίοδος που μπορούσα να πω τίποτα παραπάνω από μια καλημέρα…» πρόσθεσε.
Σε άλλο σημείο ο Ηρακλής Βλάχος για το εάν είχε τσακωμούς με τον πατέρα του, απάντησε πως «τα προβλήματα όλα στη σχέση μας ξεκινούσαν πάντα από τη σχέση του με αυτή τη γυναίκα».
«Έχω μπει στη θέση της αδερφής μου και σκέφτομαι ότι αν εγώ ήμουν στη θέση της θα την έπιανα και θα της έλεγα να τα μοιράσουμε όλα… Οι ανακρίβειες είναι πάρα πολλές σε αυτή τη διαθήκη… Αυτή είναι μια διαθήκη που δεν την έχει γράψει ο πατέρας μου» επανέλαβε.
Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала