Κόσμος - Sputnik Ελλάδα, 1920, 23.03.2021
Κόσμος
Διεθνείς ειδήσεις από όλο τον κόσμο. Άρθρα και αναλύσεις για όλα όσα συμβαίνουν στην Ευρώπη, την Μέση Ανατολή, τη Ρωσία, τις ΗΠΑ, την Ασία και τον υπόλοιπο κόσμο.

Ρωσικό ΥΠΕΞ: Οι κυρώσεις του Λονδίνου θα φέρουν ένταση στις σχέσεις με το Ηνωμένο Βασίλειο

© Sputnik / Nalatia Seliverstova /  / Μεταφορά στο αρχείο φωτογραφίαςΡωσικό ΥΠΕΞ
Ρωσικό ΥΠΕΞ - Sputnik Ελλάδα, 1920, 09.02.2022
Οι κυρώσεις του Λονδίνου θα φέρουν ένταση στις σχέσεις Ρωσίας-Ηνωμένου Βασιλείου, λέει το ρωσικό ΥΠΕΞ. «Μία τέτοια κίνηση θα προκαλέσει άλλον έναν γύρο εντάσεων».
Οι κυρώσεις του Λονδίνου εναντίον φυσικών και νομικών προσώπων στη Ρωσία θα προκαλέσουν νέο γύρο έντασης στις σχέσεις μεταξύ της χώρας και του Ηνωμένου Βασιλείου, δήλωσε το ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών σε σχέση με την επίσκεψη της υπουργού Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου, Λιζ Τρας, στη Μόσχα.
Όπως σημείωσε, η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου είχε υποβάλει έγγραφο στο Κοινοβούλιο που παρείχε νέους λόγους για την επιβολή κυρώσεων σε νομικά και φυσικά πρόσωπα.
Το ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών υποστηρίζει ότι με αυτόν τον τρόπο το Λονδίνο θέλει να είναι σε θέση να επιβάλει περιορισμούς σε οποιεσδήποτε εταιρείες συνδέονται με το ρωσικό κράτος, εργάζονται προς το συμφέρον του ρωσικού κράτους ή ανήκουν σε έναν τομέα της οικονομίας που είναι στρατηγικά σημαντικός για το ρωσικό κράτος.
Η ρωσική πρεσβεία στις ΗΠΑ. - Sputnik Ελλάδα, 1920, 09.02.2022
Κόσμος
Ρώσος πρέσβης στις ΗΠΑ: Θέμα χρόνου νέες αμερικανικές κυρώσεις κατά της Ρωσίας
«Εάν εφαρμοστεί μία τέτοια κίνηση, θα προκαλέσει άλλον έναν γύρο εντάσεων στις διμερείς σχέσεις. Επιπλέον, με αυτόν τον τρόπο, το Ηνωμένο Βασίλειο υπονομεύει τις επενδύσεις του και απειλεί πραγματικά τις μεγάλες του επιχειρήσεις, οι οποίες αλληλεπιδρούν ενεργά με τους Ρώσους οικονομικούς φορείς» αναφέρεται σε σχετική δήλωση.
Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала