Η ελληνική σημαία - Sputnik Ελλάδα, 1920
Ελλάδα
Η επικαιρότητα από κάθε γωνιά της Ελλάδας, την Αθήνα τη Θεσσαλονίκη ή την επαρχία. Γρήγορη και έγκαιρη ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις.

Προσοχή: Η ΙΚΕΑ ανακαλεί συσκευασίες με κεφτεδάκια λαχανικών

© AFP 2022 / JONATHAN NACKSTRANDΚατάστημα ΙΚΕΑ
Κατάστημα ΙΚΕΑ - Sputnik Ελλάδα, 1920, 10.02.2022
Η ΙΚΕΑ ανακαλεί συγκεκριμένες συσκευασίες με κεφτεδάκια λαχανικών. Δείτε για ποιες πρόκειται και τι καλούνται να κάνουν όσοι έχουν αγοράσει το εν λόγω προϊόν.
Η ΙΚΕΑ προχώρησε στην ανάκληση συσκευασιών με κατεψυγμένα κεφτεδάκια λαχανικών, λόγω πιθανής ύπαρξης πλαστικού μέσα στα προϊόντα.
Ειδικότερα, η εταιρεία σε συνεργασία και επικοινωνία με τον Ενιαίο Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) προχώρησε στην ανάκληση περιορισμένου αριθμού συσκευασιών με κατεψυγμένα κεφτεδάκια λαχανικών HUVUDROLL 1000 γρ. με ημερομηνία λήξης 26-10-2022, «λόγω πιθανής ύπαρξης κομματιών πλαστικού μέσα στα προϊόντα».
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της ΙΚΕΑ, ενδέχεται κομμάτια πλαστικού από μια σπασμένη γραμμή παραγωγής να έχουν προσμειχθεί σε κατεψυγμένα κεφτεδάκια λαχανικών με τη συγκεκριμένη ημερομηνία λήξης.
«Στην ΙΚΕΑ έχουμε ως βασική μας προτεραιότητα την ασφάλεια και την ποιότητα των τροφίμων που προσφέρουμε. Θέλουμε να προσφέρουμε προϊόντα που παράγονται με υπεύθυνο τρόπο και χωρίς συμβιβασμούς στην ασφάλεια και ποιότητα των τροφίμων, ώστε οι καταναλωτές να μπορούν να τα εμπιστεύονται» αναφέρει η εταιρεία.
Η ΙΚΕΑ καλεί έτσι τους καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί τα κατεψυγμένα κεφτεδάκια λαχανικών HUVUDROLL 1000 γρ. με ημερομηνία λήξης 26-10-2022 να επικοινωνήσουν με την εταιρεία για πλήρη επιστροφή χρημάτων.
Σημειώνεται πως το συγκεκριμένο προϊόν μπορεί να επιστραφεί σε οποιοδήποτε κατάστημα ΙΚΕΑ, χωρίς να απαιτείται η επίδειξη της απόδειξης αγοράς.
Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала