Άντρας βρήκε τρόπο να γίνει εκατομμυριούχος πριν τα 40: Κάνει κρυφά 6 δουλειές από το σπίτι

CC0 / / MacBook της Apple
MacBook της Apple - Sputnik Ελλάδα, 1920, 12.02.2022
Ένας άντρας έγινε viral στα social media όταν αποκάλυψε τον τρόπο του να γίνει εκατομμυριούχος, δουλεύοντας ταυτόχρονα 6 δουλειές από το σπίτι.
Σε μια ανάρτηση στο thread του Reddit «True Off My Chest» ο άντρας αποκάλυψε ότι δουλεύει στον τομέα της πληροφορικής και είναι αρκετά γνωστός στον χώρο.
Αλλά όταν ξέσπασε η πανδημία, αποφάσισε να πιάσει και μια δεύτερη δουλειά, μιας και δουλεύοντας με συμβόλαιο ήθελε να έχει και μια πιο σταθερή δουλειά.
Και η τηλεργασία που επιβλήθηκε λόγω κορονοϊού τον βοήθησε να τα καταφέρει να δουλεύει και στους δύο εργοδότες χωρίς πρόβλημα και χωρίς ο ένας να γνωρίζει για την ύπαρξη του άλλου.
Ωστόσο, αποφάσισε να πιάσει κι άλλες δουλειές για να αυξήσει τον τραπεζικό λογαριασμό του και να γίνει εκατομμυριούχος πριν κλείσει τα 40
«Αναλαμβάνω κι άλλες δουλειές, και πλέον δουλεύω σε 6 full time. Το να δουλεύω από το σπίτι με έκανε να μπορώ να το κάνω. Δεν θα μπορούσα εάν έπρεπε να πηγαίνω στο γραφείο. Η έδρα μου είναι στην Ευρώπη και αυτή τη χρονιά θα βγάλω περίπου 700 χιλιάδες δολάρια» έγραψε ο άντρας στο Reddit.
«Όλα τα χρήματα που βγάζω τα επενδύω σε μετοχές μερισμάτων και ήδη βγάζω περίπου 2 χιλιάδες δολάρια το μήνα χωρίς να κάνω τίποτα, με το ποσό να αυξάνεται από μόνο του λόγω της αύξησης των μερισμάτων» λέει ο άντρας.
Κινητό τηλέφωνο - Μήνυμα - Sputnik Ελλάδα, 1920, 09.02.2022
Το κόλπο για να «τρέχει» το Wi-Fi: Πώς θα κάνετε πιο γρήγορο το ίντερνετ
Όπως ανέφερε, οι πελάτες του τα αγνοούν όλα αυτά, αλλά δεν θα του έκανε εντύπωση εάν υποψιάζονταν κάτι.
«Στα μάτια τους, είμαι μάλλον αργός για developer, αλλά όχι και τραγικά αργός. Πιθανότατα να μην με θεωρούν πολύ κοινωνικό, μιας και στα meeting που κάνουμε δεν συμμετέχω και πολύ, αφού εργάζομαι ταυτόχρονα αλλού» εξηγεί ο άντρας.
Όπως ανέφερε, μ’ αυτούς τους ρυθμούς σε μερικά χρόνια θα είναι σε θέση να πάρει σύνταξη αφού θα έχει γίνει εκατομμυριούχος, πριν κλείσει τα 40.
Η ανάρτησή του έγινε viral, με πολλούς χρήστες να θαυμάζουν την εφευρετικότητά του και την εργατικότητά του.
Βέβαια, πολλοί ήταν κι εκείνο που δεν έκρυψαν την ανησυχία τους ότι η υπερκόπωση δεν θα αργήσει να κάνει την εμφάνισή της.
«Κάθε φορά που κάποιος κερδίζει το σύστημα και βρίσκει έναν τρόπο να πάρει αυτό που του αξίζει χωρίς να κάνει δυστυχισμένο κάποιον άλλο, είμαι χαρούμενος. Συνέχισε, φίλε» σχολίασε κάποιος.
Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала