Απίθανη παραίτηση: Υπάλληλος παραδέχεται στο αφεντικό πως όσο τον πληρώνει τόσο δουλεύει - Βίντεο

CC0 / Unsplash / Γραφείο
Γραφείο - Sputnik Ελλάδα, 1920, 12.02.2022
Οι καιροί είναι δύσκολοι στα επαγγελματικά, αλλά παρ’ ολ’ αυτά υπάρχουν και εκείνες οι περιπτώσεις των ανθρώπων που βάζουν τα δυνατά τους να μείνουν χωρίς δουλειά.
Όπως για παράδειγμα ένας TikToker που έγινε viral, αναπαριστώντας τον τρόπο με τον οποίο παραιτήθηκε στο αφεντικό του.
«Έχω ακόμα 9 βδομάδες σ’ αυτή τη δουλειά οπότε» λέει ο τίτλος του βίντεο στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
«Κυρίως, θέλω να συζητήσουμε τη διαφορά στην απόδοσή σου ανάμεσα σε πέρσι και το 2020» ακούγεται να λέει το αφεντικό στο βίντεο.
«Ήσουν ένας υπάλληλος υψηλής απόδοσης το 2020, αλλά δεν φαίνεται να είσαι ούτε καν κοντά σ’ αυτό σήμερα. Τι άλλαξε;» ρωτάει.
Και ο υπάλληλος είχε να του δώσει την τέλεια απάντηση.
Ξεκινά να περιγράφει πολύ ήρεμα και με μεγάλη ειλικρίνεια την απόδοσή του το 2020 και πώς δεν του δόθηκε αύξηση ως επιβράβευση των προσπαθειών του, οπότε δεν, όπως λέει, δεν βλέπει τον λόγο να συνεχίσει την προσπάθεια.
«Το 2020 ήταν η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που δεν πήρα αύξηση, αν και ήμουν ο κορυφαίος υπάλληλος» λέει ο Κρις.
«Όταν ρώτησα γιατί δεν θα μπορούσα να πάρω αύξηση, μου είπατε ότι ήταν λόγω θέσης – ή μάλλον ότι ο μισθός μου ήταν δίκαιος βάσει της αγοράς για τη θέση μου. Και όταν ρώτησα που βρίσκεται ο μισθός μου στη μισθολογική κλίμακα, μου είπατε: κάτω από τον μέσο όρο» συνέχισε ο άντρας.
«Άρα, σ’ αυτό το σημείο, απλά αποφάσισα να γίνω ένας μέσος υπάλληλος και να καταβάλω μικρότερη προσπάθεια από τον μέσο όρο, γιατί νιώθω ότι με πληρώνετε με τον ίδιο τρόπο. Δημιουργήσατε ένα περιβάλλον όπου δεν υπάρχει κανένα κίνητρο για μένα να δουλεύω σκληρά. Οπότε δεν δουλεύω» εξήγησε ο άντρας.
Σε ένα μετέπειτα βίντεο, ο Κρις αποκάλυψε ότι σύντομα τελειώνει η σύμβασή του στη δουλειά και αυτός είναι ένας ακόμα λόγος που δεν προσπαθεί πιο σκληρά και επέλεξε την επική αυτή παραίτηση.
Εσείς, τι λέτε;
Δείτε το βίντεο:
@krisdrinkslemonade I have 9 weeks left at this job so 🤷‍♂️ #work #office #honestreview #annualreview #truth #payme #worklife #boss #layoff #underpaid #hopeidontgetfired #reenactment ♬ original sound - KrisDrinksLemonade
Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала