Εργασία και χαρά: Οδοκαθαριστές πιάνουν τα φτυάρια τους και αρχίζουν… το παιχνίδι στο χιόνι

© RuptlyΕργασία και χαρά: Εργαζόμενοι στην καθαριότητα πιάνουν τα φτυάρια τους και αρχίζουν… το παιχνίδι στο χιόνι
Εργασία και χαρά: Εργαζόμενοι στην καθαριότητα πιάνουν τα φτυάρια τους και αρχίζουν… το παιχνίδι στο χιόνι - Sputnik Ελλάδα, 1920, 13.02.2022
Εργαζόμενοι στην καθαριότητα στη Ρωσία άφησαν για λίγο τη δουλειά στην άκρη και αποφάσισαν να χαρούν το χιόνι, κατεβαίνοντας τον λόφο με τα φτυάρια τους. Εάν σας αρέσει η χειμερινή διασκέδαση, αυτό το βίντεο πρέπει να είναι ο οδηγός σας για δράση.
Φαινομενικά εμπνευσμένοι από τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα στο Σαράτοφ στη Ρωσία, αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν το χιόνι και οργάνωσαν μία κατάβαση με… φτυάρια από έναν χιονισμένο λόφο.
Στο βίντεο, οι καθαριστές κατεβαίνουν ανέμελοι από τη χιονισμένη πλαγιά καθισμένοι πάνω στα φτυάρια τους, ξεχνώντας για λίγο την καθημερινή ρουτίνα.
Ένας ευσυνείδητος οδοκαθαριστής: Καθάρισε το χιόνι εκτός από τα πεζοδρόμια και από τα αυτοκίνητα - Sputnik Ελλάδα, 1920, 27.01.2022
Ένας ευσυνείδητος οδοκαθαριστής: Εκτός από τα πεζοδρόμια καθάρισε το χιόνι και από τα αυτοκίνητα
Το ασυνήθιστο θέαμα δεν άφησε αδιάφορους τους κατοίκους της πόλης, οι οποίοι επευφημούσαν εύθυμα τους αναβάτες, οι οποίοι φαίνεται ότι διασκέδασαν με την ψυχή τους στο χιόνι.
Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала