Κόσμος - Sputnik Ελλάδα, 1920, 23.03.2021
Κόσμος
Διεθνείς ειδήσεις από όλο τον κόσμο. Άρθρα και αναλύσεις για όλα όσα συμβαίνουν στην Ευρώπη, την Μέση Ανατολή, τη Ρωσία, τις ΗΠΑ, την Ασία και τον υπόλοιπο κόσμο.

Ντμίτρι Πεσκόφ: «Η Ρωσία θα εργαστεί για την επέκταση της συνεργασίας σε περίπτωση αμοιβαιότητας»

© Sputnik / Sergey Guneev / Μεταφορά στο αρχείο φωτογραφίαςO εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ
O εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ  - Sputnik Ελλάδα, 1920, 13.02.2022
Τις προϋποθέσεις επέκτασης συνεργασίας της Ρωσίας με άλλες χώρες, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ και της Ευρώπης, έθεσε την Κυριακή (13/02) ο Ντμίτρι Πεσκόφ, δηλώνοντας στο Sputnik πως πρέπει να υπάρχει αμοιβαιότητα.
Η Μόσχα ενδιαφέρεται για συνεργασία με όλες τις χώρες, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ και της Ευρώπης, αλλά δεν θα εξαναγκαστεί, επομένως θα αναζητήσει ευκαιρίες για επέκταση της συνεργασίας όπου υπάρχει αμοιβαιότητα, δήλωσε την Κυριακή (13/02) ο Ντμίτρι Πεσκόφ, εκπρόσωπος Τύπου του Ρώσου Προέδρου.
Συγκεκριμένα, σε σχετικές δηλώσεις στο Sputnik, ο Ντμίτρι Πεσκόφ ανέφερε: «Η Ρωσία είναι μια χώρα που επιδιώκει τη συνεργασία με όλους. Ενδιαφερόμαστε για συνεργασία με τους Ευρωπαίους εταίρους μας. Μας ενδιαφέρει η συνεργασία με τις ΗΠΑ, τόσο σε εμπορικό και οικονομικό επίπεδο, όσο και σε επενδύσεις και σε θέματα ασφάλειας, αλλά δεν θα εξαναγκαστεί. Ως εκ τούτου, φυσικά, η Ρωσία θα αναζητήσει ευκαιρίες για επέκταση της συνεργασίας όπου βλέπει αμοιβαιότητα».
Η σημαία της Αυστραλίας - Sputnik Ελλάδα, 1920, 13.02.2022
Κόσμος
Αυστραλία: Σταματά τις εργασίες της πρεσβείας της στο Κίεβο λόγω ανησυχιών για την ασφάλεια
Ακόμα, ο ίδιος σημείωσε: «Είναι μια απολύτως φυσιολογική πρακτική όταν η έλλειψη επικοινωνίας στη μια, ας πούμε, πλευρά αντισταθμίζεται με επικοινωνία στην άλλη πλευρά».
Μάλιστα, ο εκπρόσωπος Τύπου του Ρώσου Προέδρου είπε με νόημα: «Αυτό συμβαίνει σε όλα τα κράτη, συμπεριλαμβανομένης της Ρωσίας».
Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала