Η ελληνική σημαία - Sputnik Ελλάδα, 1920
Ελλάδα
Η επικαιρότητα από κάθε γωνιά της Ελλάδας, την Αθήνα τη Θεσσαλονίκη ή την επαρχία. Γρήγορη και έγκαιρη ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις.

«Εύχομαι η κόρη μου όταν πεθάνει να μην τη βάλουν σε εργαλειοθήκη» - Ξεσπά ο παππούς του 7χρονου

© ΦωτογραφίαΦρικιαστικές αποκαλύψεις για τον θάνατο του 7χρονου: Έκρυβαν τα οστά του σε εργαλειοθήκη
Φρικιαστικές αποκαλύψεις για τον θάνατο του 7χρονου: Έκρυβαν τα οστά του σε εργαλειοθήκη - Sputnik Ελλάδα, 1920, 14.02.2022
«Εγώ ήμουν ναυτικός και δεν τους έβλεπα. Μένω στον Πειραιά, έχω προβλήματα υγείας, δεν είχα επαφές».
Ράκος ο παππούς του επτάχρονου Ανδρέα από την Κυψέλη που δεν μπορεί να πιστέψει πως η κόρη του θα μπορούσε να πρωταγωνιστεί σε τέτοια τραγωδία.
«Λυπάμαι για το παιδάκι, λυπάμαι για το αγγελούδι» υπογράμμισε μιλώντας στον ALPHA ενώ ευχήθηκε στην κόρη του «να μη φτάσει στη ζωή της όταν πεθάνει να τη βάλουν μέσα σε μία εργαλειοθήκη».
Υπογράμμισε πως ο ίδιος είναι ναυτικός και δεν είχε επαφές με την κόρη του, ενώ είναι γέννημα θρέμμα από τον Πειραιά και στην περιοχή βρέθηκε τυχαία.
«Έξι μηνών το πήρε η μητέρα του και έφυγε το κοριτσάκι, δεν γνώριζα πού μένουν, τίποτα. Δεν γνώριζα πού μένει, με ποιον ζει, τι έχει κάνει στη ζωή της. Ήξερα μόνο πως την πήρε η μητέρα της και είχαν φύγει» πρόσθεσε.
Το σπίτι στην Κυψέλη όπου έγινε η δολοφονία του 7χρονου - Sputnik Ελλάδα, 1920, 14.02.2022
Ελλάδα
Δολοφονία 7χρονου στην Κυψέλη: «Το αγοράκι δεν το βλέπαμε ποτέ» – Αποκαλυπτική μαρτυρία γείτονα
Παράλληλα, διερωτήθηκε «πώς μπορεί να λέγομαι βιολογικός παππούς όταν δεν έχω δει τα παιδάκια, αλλά συγκλονίστηκα».
«Το μόνο που έκανα να πάρω τηλέφωνο στην Ασφάλεια και να πω ότι όταν ολοκληρωθούν οι διαδικασίες να έρθω να πάρω τα κοκαλάκια του να πάω σε μία εκκλησία, όπως πρέπει, για να ησυχάσει και η ψυχούλα του» σημειώνει.
Έκανε λόγο για καταδικαστέα πράξη ενώ η κόρη του θα έπρεπε να καταγγείλει τον σύντροφό της από τότε που κακοποιούσε τα παιδιά.

Το χρονικό της φρίκης

Υπενθυμίζεται ότι ο 33χρονος έχει ομολογήσει στην Αστυνομία ότι ήταν εκείνος που έβαλε τη μονωτική ταινία στο στόμα του 7χρονου, με συνέπεια να χάσει τη ζωή του.
Όταν μάλιστα αντιλήφθηκε ότι το παιδί είναι νεκρό, έφτιαξε μία πρόχειρη λάρνακα στην ταράτσα του δώματος όπου διέμεναν επί της οδού Σκιάθου.

«Έφτιαξα έναν πρόχειρο "τάφο" με τούβλα στο δώμα. Όταν αργότερα μας έκαναν έξωση από το διαμέρισμα, έβαλα τα οστά του σε μια εργαλειοθήκη και τα είχα μαζί μου όπου και αν πήγαινα, αφού για ένα διάστημα ήμουν άστεγος» είπε ο 33χρονος.

Από την πλευρά της η 29χρονη, αν και αρχικά ομολόγησε ότι ήταν παρούσα όταν συνέβησαν όλα αυτά και δεν έκανε τίποτα για να προστατέψει τον 7χρονο, αργότερα άλλαξε στάση και είπε ότι δεν είδε τίποτα.
Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала