Η ξεχωριστή φιλία μιας γυναίκας 101 ετών κι ενός γέρου γατούλη

© Φωτογραφία : Humane Society of Catawba CountyΗ ξεχωριστή φιλία μιας γυναίκας 101 ετών κι ενός γέρου γατούλη
Η ξεχωριστή φιλία μιας γυναίκας 101 ετών κι ενός γέρου γατούλη - Sputnik Ελλάδα, 1920, 15.02.2022
Ο Γκας, ένας γάτος 19 ετών, ήταν ο μεγαλύτερος σε ηλικία στο καταφύγιο που τον φιλοξενούσε. Η οικογένεια της Πένυ, μιας γυναίκας 101 ετών, σκέφτηκε να υιοθετήσει τον γάτο για να κάνει παρέα στην ηλικιωμένη γυναίκα. Γκας και Πένυ είναι πλέον αχώριστοι.
Η υιοθεσία του μεγαλύτερου σε ηλικία γάτου, σε ένα καταφύγιο ζώων στη Βόρεια Καρολίνα, δεν θα μπορούσε να αποδειχθεί πιο πετυχημένη αφού ο ηλικιωμένος ψιψίνος έγινε ο καλύτερος φίλος μιας γυναίκας 101 ετών!
Ο 19χρονος γάτος Γκας μεταφέρθηκε στο Humane Society of Catawba County στα μέσα Σεπτεμβρίου, επειδή ο προηγούμενος ιδιοκτήτης του δεν μπορούσε πλέον να τον φροντίσει λόγω απρόβλεπτων εργασιακών υποχρεώσεων.
Όταν οι υπεύθυνοι του καταφυγίου έκαναν τις απαραίτητες εξετάσεις στον Γκας διαπίστωσαν ότι ήταν υγιέστατος για την ηλικία του. Περίπου την ίδια περίοδο η οικογένεια της Πένυ ήρθε στο καταφύγιο αναζητώντας μια γάτα μεγάλης ηλικίας.
Απρόσκλητος «επιβάτης»: Μικρή αγριόγατα βρήκε ζεστό καταφύγιο στο καπό ενός αυτοκινήτου - Sputnik Ελλάδα, 1920, 27.01.2022
Απρόσκλητος «επιβάτης»: Μικρή αγριόγατα βρήκε ζεστό καταφύγιο στο καπό ενός αυτοκινήτου
Στην αρχή οι υπεύθυνοι του κέντρου ήταν επιφυλακτικοί, λόγω της ηλικίας του γάτου και της γυναίκας. Η οικογένεια της Πένυ όμως, διαβεβαίωσε ότι θα μπορούσε να φροντίσει τη γάτα για λογαριασμό της μητέρας τους.
Έκτοτε κάθε δισταγμός υποχώρησε, με τον Γκας να μην δυσκολεύεται καθόλου να προσαρμοστεί στο νέο του σπίτι και να γίνεται αμέσως η καλύτερη συντροφιά που θα μπορούσε να έχει η Πένυ.
Η ιστορία του Γκας και της Πένυ είναι μια ιστορία ελπίδας αφού το καταφύγιο, σε αντίθεση με άλλα παρόμοια κέντρα, δέχθηκε να φιλοξενήσει τον γατούλη παρά τη μεγάλη του ηλικία.
Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала