Σκυλάκι που κινδύνευσε με πνιγμό «στρατολογήθηκε» ως… ναυαγοσώστης στο Πολεμικό Ναυτικό

© Φωτογραφία : Τwitter/SEMAR MexicoΣκυλάκι που κινδύνευσε με πνιγμό «στρατολογήθηκε» ως… ναυαγοσώστης στο Πολεμικό Ναυτικό
Σκυλάκι που κινδύνευσε με πνιγμό «στρατολογήθηκε» ως… ναυαγοσώστης στο Πολεμικό Ναυτικό - Sputnik Ελλάδα, 1920, 15.02.2022
Κατά τη διάρκεια μεγάλης πλημμύρας στο Μεξικό, μια ομάδα του Πολεμικού Ναυτικού έσωσε ένα παγιδευμένο λαμπραντόρ που κινδύνευε να πνιγεί. Ο σκύλος τώρα εκπαιδεύεται από τους διασώστες ως ναυαγοσώστης και σύντομα θα είναι έτοιμος να βοηθήσει όσους βρίσκονται σε κίνδυνο.
Ένα λαμπραντόρ στο Μεξικό είχε εγκλωβιστεί σε ένα πλημμυρισμένο σπίτι αφού οι ιδιοκτήτες του το εγκατέλειψαν. Ο σκυλάκος κινδύνευε να πνιγεί, αλλά άντεξε μέχρι την ώρα που στο σημείο έφτασε μια ομάδα του Πολεμικού Ναυτικού.
Οι διασώστες πλησίασαν το τρομαγμένο ζωάκι και του χάιδευαν το κεφάλι μέχρι να το ηρεμήσουν. Μόλις κέρδισαν την εμπιστοσύνη του, το έβαλαν με προσοχή στη βάρκα, το στέγνωσαν και του έδωσαν φαγητό.
Οι προσπάθειες να βρεθούν οι ιδιοκτήτες του σκύλου δεν είχαν αποτέλεσμα κι έτσι η ομάδα που τον έσωσε αποφάσισε να τον «στρατολογήσει» στο Πολεμικό Ναυτικό. Καθώς δεν γνωρίζουν το πώς λεγόταν το λαμπραντόρ, διοργανώνουν διαγωνισμό ώστε ο κόσμος να αποφασίσει για το νέο του όνομα.
Διάσωση μέσα από βουνά και ποτάμια: Σκύλος εγκαταλείφθηκε δεμένος βαθιά στο δάσος για να πεθάνει - Sputnik Ελλάδα, 1920, 29.01.2022
Διάσωση μέσα από βουνά και ποτάμια: Σκύλος εγκαταλείφθηκε δεμένος βαθιά στο δάσος για να πεθάνει
Ο σκύλος εκπαιδεύεται ως ναυαγοσώστης και πολύ σύντομα θα μπορεί να βοηθήσει όσους έχουν ανάγκη. Φαίνεται να απολαμβάνει κάθε στιγμή με τους νέους του «συναδέλφους» οι οποίοι και αυτοί με τη σειρά τους δεν χάνουν ευκαιρία να περάσουν λίγη ώρα μαζί του.
Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала