Αφαίρεσε το στήθος της και πολεμάει με τα στερεότυπα

© Φωτογραφία : Spitery lifeΑφαίρεσε το στήθος της και πολεμάει με τα στερεότυπα
Αφαίρεσε το στήθος της και πολεμάει με τα στερεότυπα - Sputnik Ελλάδα, 1920, 18.02.2022
Πρέπει να τοποθετούνται εμφυτεύματα όταν αφαιρεθεί πλήρως το στήθος; Ποιος το κρίνει εξαρχής; Η Ναταλία αποφάσισε να μην είναι όμηρος της κοινής γνώμης και να πολεμήσει όχι μόνο με τον καρκίνο, αλλά και με τα στερεότυπα.
Η Ναταλία Σπίτερι αρνήθηκε να εγκαταστήσει εμφυτεύματα σιλικόνης μετά την αφαίρεση του μαστού λόγω καρκίνου παρά τις αντίθετες απόψεις.
«Πριν την επέμβαση, μου μίλησαν όλοι οι γιατροί για να βεβαιωθούν ότι καταλαβαίνω τι κάνω. Για να δουν πόσο προετοιμασμένη είμαι για τις συνέπειες. Με προειδοποίησαν ότι αυτό μπορεί να επηρεάσει τη ζωή μου κοινωνικά και ότι μπορεί να επηρεάσει τη σεξουαλική μου ζωή», αναφέρει η Ναταλία.
«Εάν η κοινωνία έχει προβλήματα με αυτό, τότε αυτή είναι μια ανθυγιεινή κατάσταση στην κοινωνία, αλλά σίγουρα όχι για μένα», συμπληρώνει.
Η Ναταλία δεν κρύβει τα σημάδια της και μιλά ανοιχτά για τον καρκίνο για να βοηθήσει τις γυναίκες να αποδεχτούν και να αγαπήσουν τον εαυτό τους.
Ακρωτηριασμένος βετεράνος έκανε διπλή μεταμόσχευση χεριών και ξαναφτιάχνει τη ζωή του - Sputnik Ελλάδα, 1920, 22.04.2021
Ακρωτηριασμένος βετεράνος έκανε διπλή μεταμόσχευση χεριών και ξαναφτιάχνει τη ζωή του
«Υπάρχουν γυναίκες που το ζουν ως ντροπή, ως ένα τραύμα, ως ένα ψυχολογικό βάρος. Πιστεύουν ότι είναι ελαττωματικές, ότι είναι άσχημες, ότι είναι ανάξιες, ότι οι άντρες αγαπούν τις όμορφες, αυτές που έχουν το στήθος στη θέση του», δηλώνει η γυναίκα.
Η Ναταλία ασχολούνταν με την επιχείρησή της και μεγάλωνε τον γιο της. Το 2016 διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού. Αντιμέτωπη με την απρεπή συμπεριφορά θεράποντα ιατρού, αποφάσισε να καταφύγει στην εναλλακτική ιατρική.
Η Ναταλία χειροτέρευε. Ο όγκος αυξήθηκε, οι μεταστάσεις επηρέασαν τα οστά σε σημείο που ακόμα και κατά τη διάρκεια ενός έντονου βήχα θα μπορούσαν να σπάσουν τα πλευρά ή το στέρνο της.
Πλαστικός χειρούργος βοήθησε κοριτσάκι με σοβαρά εγκαύματα να αποκτήσει καινούριο πρόσωπο - Sputnik Ελλάδα, 1920, 23.09.2021
Πλαστικός χειρούργος στη Ρωσία βοήθησε κοριτσάκι με σοβαρά εγκαύματα να αποκτήσει καινούριο πρόσωπο
Έναν χρόνο αργότερα, η γυναίκα έπαθε κρίση και νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο με ανεγχείρητο όγκο. Μετά από έξι μήνες ορμονοθεραπείας, ο όγκος συρρικνώθηκε και έγινε χειρουργήσιμος.
Τότε η Ναταλία αποφάσισε να αφαιρέσει το στήθος της, αλλά δεν ήθελε να τοποθετήσει εμφυτεύματα. Για να υποστηρίξει άλλες γυναίκες, μοιράζεται την ιστορία της για την καταπολέμηση του καρκίνου και συμμετέχει σε κοινωνικά έργα.
Η Ναταλία, επίσης, έγινε μία από τις 40 πρωταγωνίστριες του έργου «Υπήρχε η χημειοθεραπεία, αλλά χωρίσαμε», το οποίο είναι αφιερωμένο στις γυναίκες με καρκίνο.
Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να βρεθούν εδώ:
instagram.com/spiteri.life
organicwoman.ru/zhizn-posle-mastektomii
Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала