Μανάβισσα πλένει τις πατάτες από τον πάγκο της σε μία λακκούβα στον δρόμο

© Φωτογραφία : NR_novostiΜανάβισσα πλένει τις πατάτες από τον πάγκο της σε μία λακκούβα στον δρόμο
Μανάβισσα πλένει τις πατάτες από τον πάγκο της σε μία λακκούβα στον δρόμο - Sputnik Ελλάδα, 1920, 18.02.2022
Μία μανάβισσα στη Ρωσία εθεάθη να ξεπλένει σχολαστικά τις πατάτες σε μία λακκούβα με νερό στην άκρη του δρόμου, έπειτα να τις βάζει σε ένα τελάρο και τις τοποθετεί στον υπαίθριο πάγκο.
Στο Νοβοροσίσκ, μια πωλήτρια σε πάγκο λαχανικών καταγράφηκε να πλένει τις πατάτες σε μια λακκούβα στον δρόμο.
Όπως φαίνεται, αυτή μάλλον ήταν η διαδικασία προετοιμασίας για τα λαχανικά πριν από την πώληση. Η μανάβισσα ξέπλυνε σχολαστικά τις πατάτες σε μία λακκούβα με νερό στην άκρη του δρόμου, έπειτα τις έβαλε σε ένα τελάρο και τις τοποθέτησε στον υπαίθριο πάγκο.
Η προετοιμασία των προϊόντων προς πώληση στον πάγκο λαχανικών βιντεοσκοπήθηκε από περαστικούς και δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στη Ρωσία.
Ούτε γάτα ούτε ζημιά: Ντελιβεράς μαζεύει την πίτσα που έπεσε στον δρόμο και την ξαναβάζει στο κουτί - Sputnik Ελλάδα, 1920, 21.04.2021
Ούτε γάτα ούτε ζημιά: Ντελιβεράς μαζεύει την πίτσα που έπεσε στον δρόμο και την ξαναβάζει στο κουτί
Δεκάδες σχόλια εμφανίστηκαν στα κοινωνικά δίκτυα μετά τη δημοσίευση του βίντεο. Για μερικούς, μια τέτοια προετοιμασία φαινόταν αρκετά φυσιολογική, σχολιάζοντας «στο σπίτι, πλύνετε και καθαρίστε ξανά».
Άλλοι ήταν αγανακτισμένοι, επειδή οι πατάτες μετά από τέτοιες διαδικασίες μπορεί να είναι επικίνδυνες για κατανάλωση λόγω του βρώμικου νερού του δρόμου, που μπορεί να περιέχει προϊόντα λαδιού ή χημικά για το πλύσιμο των αυτοκινήτων.
Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала