Κόσμος - Sputnik Ελλάδα, 1920, 23.03.2021
Κόσμος
Διεθνείς ειδήσεις από όλο τον κόσμο. Άρθρα και αναλύσεις για όλα όσα συμβαίνουν στην Ευρώπη, την Μέση Ανατολή, τη Ρωσία, τις ΗΠΑ, την Ασία και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πούτιν: Δημοσιεύτηκε το διάταγμά του για την αναγνώριση των Λαϊκών Δημοκρατιών Ντονέτσκ - Λουγκάνσκ

© SputnikΟ Βλαντίμιρ Πούτιν υπογράφει την αναγνώριση ανεξαρτησίας του Ντονέτσκ και του Λουγκάνσκ
Ο Βλαντίμιρ Πούτιν υπογράφει την αναγνώριση ανεξαρτησίας του Ντονέτσκ και του Λουγκάνσκ - Sputnik Ελλάδα, 1920, 21.02.2022
Ο Βλαντίμιρ Πούτιν ανακοίνωσε, τη Δευτέρα (21/02), τη ρωσική αναγνώριση των Λαϊκών Δημοκρατιών του Ντονέτσκ και του Λουγκάνσκ και το σχετικό διάταγμα δημοσιεύτηκε.
Το διάταγμα με το οποίο η Ρωσία αναγνωρίζει τις Λαϊκές Δημοκρατίες του Ντονέτσκ και του Λουγκάνσκ δημοσιεύτηκε, τη Δευτέρα (21/02), ύστερα από το σχετικό μήνυμα του Ρώσου Προέδρου, Βλαντίμιρ Πούτιν.
Γερμανία - Sputnik Ελλάδα, 1920, 21.02.2022
Κόσμος
Γερμανία: «Παραβίαση του διεθνούς δικαίου η αναγνώριση των Λαϊκών Δημοκρατιών Ντονέτσκ - Λουγκάνσκ»
Συγκεκριμένα, σε σχετική ανακοίνωση του Κρεμλίνου αναφέρεται το εξής: «Ο αρχηγός του ρωσικού κράτους υπέγραψε διατάγματα "Για την αναγνώριση της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ" και "Για την αναγνώριση της Λαϊκής Δημοκρατίας του Λουγκάνσκ"».
Ακόμα, σύμφωνα με τη Ρωσική Προεδρία, ο Βλαντίμιρ Πούτιν και ο επικεφαλής της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ, Ντένις Πουσίλιν, υπέγραψαν τη Συνθήκη Φιλίας, Συνεργασίας και Αμοιβαίας Βοήθειας μεταξύ της Ρωσικής Ομοσπονδίας και της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ.
Επιπλέον, ο Πρόεδρος της Ρωσίας και ο επικεφαλής της Λαϊκής Δημοκρατίας του Λουγκάνσκ, Λεονίντ Πασέτσνικ, υπέγραψαν τη Συνθήκη Φιλίας, Συνεργασίας και Αμοιβαίας Βοήθειας μεταξύ της Ρωσικής Ομοσπονδίας και της Λαϊκής Δημοκρατίας του Λουγκάνσκ.
Στο τέλος της τελετής υπογραφής, όπως επισημάνθηκε, ο Βλαντίμιρ Πούτιν είχε συνομιλία με τον Ντένις Πουσίλιν και τον Λεονίντ Πασέτσνικ.
Το διάταγμα της αναγνώρισης της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ.
Το διάταγμα της αναγνώρισης της Λαϊκής Δημοκρατίας του Λουγκάνσκ.
Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала