Ένα παρατημένο κουτάβι «μεταμορφώνεται» και βρίσκει το σπίτι που του αξίζει

© Φωτογραφία : www.facebook.com/hopeforpawscaliforniaΈνα παρατημένο κουτάβι «μεταμορφώνεται» και βρίσκει το σπίτι που του αξίζει
Ένα παρατημένο κουτάβι «μεταμορφώνεται» και βρίσκει το σπίτι που του αξίζει - Sputnik Ελλάδα, 1920, 22.02.2022
Η οργάνωση «Hope For Paws» έσωσε πρόσφατα ένα εγκαταλελειμμένο κουτάβι, σε βιομηχανική περιοχή της Καλιφόρνια. Παρά την κακή κατάσταση της υγείας του, το περίπου εφτά μηνών κουτάβι ήταν φιλικό και ευδιάθετο.
Το κουτάβι είχε την τύχη να γνωρίσει ένα κοριτσάκι που κατάλαβε ότι το ζωάκι χρειάζεται βοήθεια και άρχισε να το φροντίζει. Ωστόσο, ο θείος της προτίμησε να καλέσει τους εθελοντές του «Hope for Paws», γιατί έβλεπε ότι το σκυλάκι ήταν πολύ άρρωστο.
Ο διασώστης κατάλαβε ότι ο σκύλος έπασχε από ψώρα, η οποία είναι εξαιρετικά μεταδοτική. Επειδή όμως είχε εκτεθεί στην αρρώστια αρκετές φορές χωρίς ποτέ να κολλήσει, δεν δίστασε να πλησιάσει το καλοσυνάτο σκυλάκι.
Το κουτάβι ονομάστηκε Αόκι από τον διασώστη του και αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Αρχικά ο κτηνίατρος που το εξέτασε, διαπίστωσε ότι δεν είχε στειρωθεί ούτε είχε μικροτσίπ. Επιπλέον, ανακάλυψαν ότι τα δόντια του τραυμάτιζαν τα χείλη του, με αποτέλεσμα να χρειάζεται και οδοντιατρική επέμβαση. Αλλά πριν απ’ όλα αυτά χρειαζόταν ένα μπάνιο.
Σκυλάκι έμεινε ανάπηρο από σφαίρα - Sputnik Ελλάδα, 1920, 11.02.2022
Αγώνας για σκυλάκι που έμεινε ανάπηρο από σφαίρα – Μία εγχείρηση είναι η ευκαιρία του να περπατήσει
Τελικά οι εξετάσεις έδειξαν ότι το κουτάβι έπασχε από μια αρρώστια που δεν είναι μεταδοτική σε ανθρώπους ή σκύλους και σύντομα άρχισε η θεραπεία του. Μετά από αρκετά φάρμακα, ιατρικά λουτρά και πολλή αγάπη, ένας οργανισμός ανάδοχης φροντίδας προσφέρθηκε να βοηθήσει τον Αόκι να αναρρώσει.
Πράγματι, μετά από αρκετή ξεκούραση, άρχισε να ανακτά τις δυνάμεις του και μεταμορφώθηκε σε έναν όμορφο σκύλο. Λίγο πριν τα Χριστούγεννα υιοθετήθηκε από μια οικογένεια που του προσφέρει όλη τη φροντίδα και την αγάπη που είχε στερηθεί.
Δείτε περισσότερα εδώ:
www.facebook.com/hopeforpawscalifornia
www.instagram.com/hopeforpawsrescue
https://youtu.be/GQHNOV4iaX0
Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала