Η ελληνική σημαία - Sputnik Ελλάδα, 1920
Ελλάδα
Η επικαιρότητα από κάθε γωνιά της Ελλάδας, την Αθήνα τη Θεσσαλονίκη ή την επαρχία. Γρήγορη και έγκαιρη ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις.

Γεωργία Μπίκα: Έτοιμη η έκθεση του τεχνικού συμβούλου για κενά και λάθη - Αίτημα για νέες εξετάσεις

© Sputnik / Φανή ΧαρίσηΣτο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου η 24χρονη Γεωργία Μπίκα
Στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου η 24χρονη Γεωργία Μπίκα - Sputnik Ελλάδα, 1920, 22.02.2022
Η έκθεση του τεχνικού συμβούλου της Γεωργίας Μπίκα περιλαμβάνει τις παρατηρήσεις του Δημήτρη Γαλεντέρη σχετικά με τον τρόπο που διεξήχθησαν οι εξετάσεις της 24χρονης από τη Θεσσαλονίκη.
Στην ανακρίτρια αναμένεται να παραδοθεί η τεχνική έκθεση του ιατροδικαστή για τις εξετάσεις της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα, η οποία έχει καταγγείλει ότι έπεσε θύμα βιασμού τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.
Παραπέμποντας σε κενά και λάθη, όσον αφορά στις εξετάσεις της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα, ο κ. Δημήτρης Γαλεντέρης προτείνει επίσης να διασταυρωθεί το DNA που βρέθηκε στα ρούχα της 24χρονης και να γίνουν νέες εξετάσεις.
Ο κ. Γαλεντέρης ολοκλήρωσε σήμερα την τεχνική του έκθεση και αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες να παραδοθεί στην 5η τακτική ανακρίτρια.
«Στην έκθεση αναφέρονται όλα όσα έχουμε σημειώσει εξαρχής για τις δειγματοληψίες, αλλά και για τις εξετάσεις DNA. Δεν λήφθηκαν ποτέ τα κλινοσκεπάσματα του ξενοδοχείου για να γίνουν αναλύσεις» δηλώνει ο ίδιος στο makthes.gr.
Να σημειωθεί ότι αν και από την αρχική ανάγνωση των αποτελεσμάτων των τοξικολογικών εξετάσεων, το συμπέρασμα ήταν ότι η Γεωργία Μπίκα δεν είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, ο Δημήτρης Γαλεντέρης διαβάζοντας την έκθεση από το εργαστήριο της Ελβετίας, όπου στάλθηκαν τα δείγματα, είχε μιλήσει για ανατροπή των δεδομένων.
Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη - Γεωργία Μπίκα - Sputnik Ελλάδα, 1920, 09.02.2022
Ελλάδα
«Βόμβες» από τον τεχνικό σύμβουλο της 24χρονης Γεωργίας: «Πέρασαν 16 ώρες για τη λήψη δείγματος»
Ειδικότερα, όπως είπε, η εξέταση τελικά δείχνει υψηλή κατανάλωση αλκοόλ, παρατηρώντας μάλιστα πως στην έκθεση των Ελβετών σημειώνεται ακόμα και ότι πέρασαν πάνω από 16 ώρες για τη λήψη του δείγματος από τα ούρα της Γεωργίας.
Παράλληλα, ο κ. Γαλεντέρης προτείνει στην ανακρίτρια μία σειρά από νέες εξετάσεις.
Όπως αναφέρει, στο ίδιο μέσο, θα ζητηθεί να εξεταστεί τρίχα από το κεφάλι της 24χρονης, αλλά και να γίνει διασταύρωση του γενετικού υλικού που βρέθηκε σε κηλίδα σπέρματος στα ρούχα της Γεωργίας.
«Καταθέτουμε κάποιες προτάσεις στην ανακρίτρια για να γίνουν νέες εξετάσεις ουρολογικές και να σταλεί τρίχα της 24χρονης για εξέταση. Επίσης, πρέπει να διασταυρωθεί πού ανήκει το DNA που βρέθηκε σε σπερματική κηλίδα στο μανίκι της» σημειώνει ο ίδιος.
Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала