Κόσμος - Sputnik Ελλάδα, 1920, 23.03.2021
Κόσμος
Διεθνείς ειδήσεις από όλο τον κόσμο. Άρθρα και αναλύσεις για όλα όσα συμβαίνουν στην Ευρώπη, την Μέση Ανατολή, τη Ρωσία, τις ΗΠΑ, την Ασία και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πούτιν: Οι εκκλήσεις της Ρωσίας για ένα σύστημα ίσης, αδιαίρετης ασφάλειας παραμένουν αναπάντητες

© Sputnik / Michaíl Klimentev / Μεταφορά στο αρχείο φωτογραφίαςΒλαντίμιρ Πούτιν
Βλαντίμιρ Πούτιν - Sputnik Ελλάδα, 1920, 22.02.2022
Ο Πρόεδρος Πούτιν δηλώνει ότι η Μόσχα είναι ανοικτή για απευθείας και ειλικρινή διάλογο προς επίλυση σύνθετων προβλημάτων και πως οι εκκλήσεις της Ρωσίας για ένα σύστημα ίσης και αδιαίρετης ασφάλειας παραμένουν αναπάντητες.
Οι εκκλήσεις της Ρωσίας να χτίσει ένα σύστημα ίσης και αδιαίρετης ασφάλειας παραμένουν αναπάντητες, αλλά η Μόσχα είναι ανοικτή για απευθείας και ειλικρινή διάλογο προς επίλυση σύνθετων προβλημάτων, δήλωσε ο Πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν.
«Οι εκκλήσεις της Ρωσίας να χτιστεί ένα σύστημα ίσης και αδιαίρετης ασφάλειας που θα προστάτευε αξιόπιστα όλες τις χώρες, παραμένουν αναπάντητες. Η χώρα μας είναι πάντα ανοικτή στον απευθείας και ειλικρινή διάλογο, σε αναζήτηση διπλωματικών λύσεων για τα πιο δύσκολα προβλήματα» ανέφερε ο Ρώσος Πρόεδρος στο μήνυμά του για την ημέρα της Πατρίδας.
Η δραστηριότητα του ΝΑΤΟ και η χαλάρωση του συστήματος ελέγχου εξοπλισμών είναι γεμάτα κινδύνους, η διεθνής κατάσταση είναι δύσκολη, τόνισε ο Πούτιν.
«Βλέπουμε πόσο δύσκολη είναι η διεθνής κατάσταση, ποιους κινδύνους εγκυμονούν οι υπάρχουσες προκλήσεις, όπως η χαλάρωση του συστήματος ελέγχου των εξοπλισμών ή η στρατιωτική δραστηριότητα του μπλοκ του ΝΑΤΟ» δήλωσε χαρακτηριστικά.
Κρεμλίνο - Sputnik Ελλάδα, 1920, 22.02.2022
Κόσμος
Κρεμλίνο: Η Ρωσία ανοιχτή σε διπλωματικό διάλογο - Τι απαντά στις σκέψεις Κιέβου για διακοπή σχέσεων
Νωρίτερα, ο Βιάτσεσλαβ Βολόντιν, Πρόεδρος της Κρατικής Δούμας, υποστήριξε πως η απόφαση της Μόσχας να αναγνωρίσει την κυριαρχία του Ντονμπάς ήταν ο μόνος εφικτός τρόπος για να τερματιστεί η αιματηρή σύγκρουση στην περιοχή.
Υποστήριξε, επίσης, ότι η αναγνώριση της ανεξαρτησίας των Λαϊκών Δημοκρατιών του Ντονέτσκ και του Λουγκάνσκ ήταν η μόνη οδός για να αντιμετωπιστεί ένα ζήτημα που μετατράπηκε γρήγορα σε ανθρωπιστική κρίση για τη Ρωσία.
Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала