Σκυλάκι που γεννήθηκε παράλυτο, τώρα μπορεί να τρέχει χαρούμενο

© Φωτογραφία : www.facebook.com/thetuckerfarmΣκυλάκι που γεννήθηκε παράλυτο, τώρα μπορεί να τρέχει χαρούμενο
Σκυλάκι που γεννήθηκε παράλυτο, τώρα μπορεί να τρέχει χαρούμενο - Sputnik Ελλάδα, 1920, 22.02.2022
Ο Μπένι, ένα παράλυτο σκυλάκι, μπόρεσε να σταθεί ξανά στα πόδια του με τη βοήθεια μιας κατασκευής που δημιουργήθηκε ειδικά για αυτόν.
Οι άνθρωποι που έσωσαν τον Μπένι, δεν πίστευαν ότι θα κατάφερνε κάποια στιγμή να περπατήσει, αφού οι γιατροί που τον είχαν εξετάσει διαπίστωσαν ότι είναι παράλυτος.
Ο Μπένι, ένα σκυλάκι μόλις τριών μηνών, γεννήθηκε με μια ανωμαλία στη σπονδυλική στήλη που δεν τον αφήνει να κουνήσει τα πίσω του πόδια. Όταν ήταν μόλις δύο εβδομάδων, οι εκτροφείς του τον έδωσαν στο Bosley’s Place, μια οργάνωση διάσωσης σκύλων που δέχεται και φροντίζει ορφανά κουτάβια.
Οι άνθρωποι του Bosley's Place ήταν πολύ προσεκτικοί μαζί του τις πρώτες εβδομάδες και φρόντιζαν να τρώει μόνο από ειδικό μπιμπερό. Στη συνέχεια του βρήκαν την κατάλληλη ανάδοχη οικογένεια.
Η Μπεθ και ο Τζο, οι νέοι του ιδιοκτήτες, τον μετέφεραν στη φάρμα τους. Από την πρώτη στιγμή ενθουσιάστηκαν με το μικρό σκυλάκι και διαπίστωσαν ότι παρά τα προβλήματά του, παραμένει παιχνιδιάρικο και γεμάτο ζωντάνια.
Διασώστες στη Ρωσία έσωσαν σκύλο που έπεσε σε βαθιά τρύπα στο έδαφος - Sputnik Ελλάδα, 1920, 26.12.2021
Διασώστες στη Ρωσία έσωσαν σκύλο που παγιδεύτηκε σε βαθιά τρύπα στο έδαφος
Έτσι, όταν η Walkin' Pets, μια εταιρεία αναπηρικών αμαξιδίων, προσφέρθηκε να φτιάξει στον Μπένι μια ειδική κατασκευή προσαρμοσμένη ακριβώς στις ανάγκες του, η Μπεθ και ο Τζο ήταν κάτι παραπάνω από χαρούμενοι.
Σήμερα τα νέα του αφεντικά απολαμβάνουν να βλέπουν τον Μπένι να τρέχει στη φάρμα τους, χαρούμενος και ανεξάρτητος.
Δείτε περισσότερα εδώ:
www.facebook.com/thetuckerfarm
www.instagram.com/thetuckerfarm
Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала