Σκύλος που βρέθηκε δεμένος μέσα σε σακούλα σε χωματερή σώθηκε από τον θάνατο

© Φωτογραφία : #nashregion74Σκύλος που βρέθηκε δεμένος μέσα σε σακούλα σε χωματερή σώθηκε από τον θάνατο
Σκύλος που βρέθηκε δεμένος μέσα σε σακούλα σε χωματερή σώθηκε από τον θάνατο - Sputnik Ελλάδα, 1920, 22.02.2022
Εργαζόμενοι καθαριότητας στην περιφέρεια του Τσελιάμπινσκ έσωσαν έναν σκύλο, ο οποίος βρέθηκε δεμένος μέσα σε μία σακούλα στη χωματερή.
Ένας σκύλος, ράτσας σαρ πέι, εντοπίστηκε από εργαζόμενους μέσα σε μία σακούλα σε μία χωματερή στην πόλη Άσε στην περιφέρεια του Τσελιάμπινσκ.
Το σώμα του δύστυχου ζώου ήταν δεμένο με σχοινί και ο κόμπος ήταν σφιχτός γύρω από τον λαιμό του.
Οι άνδρες ξεφόρτωναν τα απορρίμματα όταν κάτω από έναν σωρό σκουπίδια είδαν να ξεπροβάλλει το κεφάλι του ζώου μέσα από τη σακούλα.
Αυτόπτες μάρτυρες πιστεύουν ότι ο σκύλος καλύφθηκε σκόπιμα με σκουπίδια από ψηλά όταν τον πέταξαν, έτσι ώστε να μην γίνει αντιληπτός.
Διάσωση μέσα από βουνά και ποτάμια: Σκύλος εγκαταλείφθηκε δεμένος βαθιά στο δάσος για να πεθάνει - Sputnik Ελλάδα, 1920, 29.01.2022
Διάσωση μέσα από βουνά και ποτάμια: Σκύλος εγκαταλείφθηκε δεμένος βαθιά στο δάσος για να πεθάνει
Ο σκύλος διασώθηκε και οι εργαζόμενοι της χωματερής τον ονόμασαν «Τάισον».
Η κατάσταση στην οποία βρέθηκε το ζώο ήταν πολύ άσχημη. Είχε πολλές πληγές και ήταν πολύ αδύνατο. Σύμφωνα με εθελοντές υπέρ της προστασίας των ζώων «μοιάζει με γέρικο σκυλί που έζησε όλη του τη ζωή σε τρομερές συνθήκες, αν και είναι μόλις πέντε ετών. Ωστόσο ο σκύλος δεν έχει χάσει την πίστη του στους ανθρώπους. Στη θέα ενός ατόμου, κουνάει την ουρά του και ζητά να τον χαϊδέψουν».
Τώρα ο Τάισον βρίσκεται σε κτηνιατρική κλινική και είναι υπό θεραπεία. Μόλις αναρρώσει, θα αναζητηθεί ένα στοργικό σπίτι γι’ αυτόν.
Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала