Η ελληνική σημαία - Sputnik Ελλάδα, 1920
Ελλάδα
Η επικαιρότητα από κάθε γωνιά της Ελλάδας, την Αθήνα τη Θεσσαλονίκη ή την επαρχία. Γρήγορη και έγκαιρη ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις.

Αλλαγές στο δίπλωμα οδήγησης: Η τοποθέτηση αντιολισθητικών αλυσίδων προαπαιτούμενο

CC0 / / Αντιολισθητικές αλυσίδες
Αντιολισθητικές αλυσίδες - Sputnik Ελλάδα, 1920, 23.02.2022
Αλλαγές σημειώνονται στο δίπλωμα οδήγησης, σε μια προσπάθεια του Υπουργείου να το εκσυγχρονίσει και να εντάξει την ικανότητα τοποθέτησης αντιολισθητικών αλυσίδων σε ένα όχημα.
Η τοποθέτηση και αφαίρεση αντιολισθητικών αλυσίδων σε ένα αυτοκίνητο γίνεται πλέον προαπαιτούμενο για την απόκτηση του διπλώματος οδήγησης.
Η εκμάθηση της διαδικασίας τοποθέτησης και αφαίρεσης εντάσσεται υποχρεωτικά στην εκπαίδευση των υποψήφιων οδηγών σύμφωνα με εγκύκλιο του υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιου για τις Μεταφορές, κ. Μιχάλη Παπαδόπουλου.
Πιο συγκεκριμένα, λόγω των απαραίτητων γνώσεων που πρέπει να έχουν οι οδηγοί ώστε να αντιμετωπίσουν πιθανά δύσκολα καιρικά φαινόμενα, όπως η χιονόπτωση ή ο παγετός, κατά την πρακτική εκπαίδευση προβλέπεται να εκπαιδεύονται υποχρεωτικά στον τρόπο τοποθέτησης σε όχημα αντιολισθητικού εξοπλισμού (αλυσίδων ή ανάλογου εξοπλισμού), καθώς και της αφαίρεσής του.
Υπολογιστής και τηλέφωνο στο σπίτι - Sputnik Ελλάδα, 1920, 02.01.2022
Ελλάδα
Έρχονται νέες ψηφιακές υπηρεσίες: Τι αλλάζει για ταυτότητες, δίπλωμα οδήγησης, διαζύγια
Ταυτόχρονα, απευθύνεται σύσταση στα Κέντρα Θεωρητικής Εκπαίδευσης Υποψήφιων Οδηγών (ΚΕ.Θ.Ε.Υ.Ο), κατά τη θεωρητική εκπαίδευση, να εφιστούν την προσοχή στους υποψήφιους οδηγούς για τη δέουσα εμβάθυνση στις ενότητες που αφορούν στην οδήγηση με μειωμένη πρόσφυση, τη χρήση ειδικών ελαστικών και τη χρήση αντιολισθητικού εξοπλισμού.
Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала