Instagram: Πώς μπορείτε να διαβάσετε μηνύματα χωρίς να φανεί στον αποστολέα

© Φωτογραφία : Pixabay/Karolina GrabowskaΚινητό τηλέφωνο - Μήνυμα
Κινητό τηλέφωνο - Μήνυμα - Sputnik Ελλάδα, 1920, 23.02.2022
Το «Διαβάστηκε» (που φαίνεται στον συνομιλητή όταν ανοίγουμε το μήνυμα που μας έστειλε) είναι ένα πρόβλημα όταν δεν θέλουμε να απαντήσουμε. Στο Instagram υπάρχει λύση.
Μέχρι στιγμής, αυτό που ξέραμε για το Instagram είναι ότι δεν μπορούμε να διαβάσουμε ένα μήνυμα χωρίς να φανεί στον αποστολέα ότι διαβάστηκε. Αυτό ανατρέπεται τώρα με ένα κόλπο που λίγοι γνωρίζουν.
Πράγματι, αυτό που ισχύει είναι πως ο παραλήπτης ενός μηνύματος στο Instagram δεν μπορεί να το διαβάσει χωρίς να φανεί αυτό και στον αποστολέα.
Αν και υπάρχει η δυνατότητα απενεργοποίησης της σχετικής επιλογής, αυτό θα επηρεάσει γενικά όλες τις επαφές, ενώ και οι ίδιοι οι χρήστες δεν θα μπορούν να γνωρίζουν εάν διαβάστηκε και κάποιο δικό τους μήνυμα.
Εντούτοις, η «The Sun» αποκαλύπτει ένα χρήσιμο κόλπο.
Υπάρχει, συγκεκριμένα, μία νέα λειτουργία (Restrict) στο Instagram που επιτρέπει στους χρήστες να διαβάζουν τα μηνύματα που λαμβάνουν από άλλους χρήστες, χωρίς να ενεργοποιείται η σχετική ένδειξη «Διαβάστηκε».
Κώδικας σε υπολογιστή - Sputnik Ελλάδα, 1920, 22.02.2022
Κίνδυνος για όσους χρησιμοποιούν Windows 10: Ιός μολύνει PC σε 30 λεπτά
Βάσει αυτού, συγκεκριμένες επαφές μας δεν μπορούν να δουν ούτε εάν είμαστε online, ούτε εάν διαβάσαμε τα μηνύματά τους.
Βέβαια αυτό συνοδεύεται και από κάποιες άλλες αλλαγές.
Για παράδειγμα, τα σχόλια των συγκεκριμένων χρηστών κάτω από αναρτήσεις δεν θα είναι ορατά, παρά μόνο στο συγκεκριμένο πρόσωπο.
Για να δει κάποιος τα σχόλιά τους, θα πρέπει να το εγκρίνουν ή αλλιώς να τα διαγράψουν ή να αγνοήσουν.
Επίσης, δεν θα έρχονται ειδοποιήσεις σχετικά με σχόλια των συγκεκριμένων χρηστών που επί της ουσίας «αποκλείονται».
Για να ενεργοποιήσετε τη συγκεκριμένη λειτουργία, μπορείτε να πατήσετε πάνω σε κάποιο μήνυμα για να εισέλθετε στη συνομιλία με τον χρήστη που θέλετε να αποκλείσετε.
Στη συνέχεια, πατάτε το «i» στο πάνω μέρος του chat και έπειτα το «Restrict» - «Restrict Account».
Ένας άλλος τρόπος είναι να το κάνετε μέσα από τις Ρυθμίσεις (Settings - Privacy - Restricted Accounts).
Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала