Κόσμος - Sputnik Ελλάδα, 1920, 23.03.2021
Κόσμος
Διεθνείς ειδήσεις από όλο τον κόσμο. Άρθρα και αναλύσεις για όλα όσα συμβαίνουν στην Ευρώπη, την Μέση Ανατολή, τη Ρωσία, τις ΗΠΑ, την Ασία και τον υπόλοιπο κόσμο.

Οι Κινέζοι αποκαλύπτουν γιατί οι ΗΠΑ δεν βιάζονται να ξεκινήσουν πόλεμο με τη Ρωσία – Τι φοβούνται

© Sputnik / Konstantin Morozov / Μεταφορά στο αρχείο φωτογραφίαςΑντιαεροπορικό πυραυλικό σύστημα Tor-M2
Αντιαεροπορικό πυραυλικό σύστημα Tor-M2 - Sputnik Ελλάδα, 1920, 23.02.2022
Σύμφωνα με τον κινεζικό ιστότοπο Baijiahao, ο ρωσικός στρατός μπορεί να καταστρέψει τον αμερικανικό χωρίς πυρηνικούς πυραύλους.
Η μαχητική ικανότητα των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων ανησυχεί ιδιαίτερα τις Ηνωμένες Πολιτείες, αναφέρεται στον κινεζικό ιστότοπο Baijiahao.
Σύμφωνα με το άρθρο, οι αναλυτές από τις ΗΠΑ πρώτα απ' όλα εκφράζουν σοβαρές ανησυχίες σχετικά με την ικανότητα των ρωσικών πυραύλων. Ξεχωρίζει ο διηπειρωτικός βαλλιστικός πύραυλος R-36M2 «Voevoda», που έχει δυνατότητα να καλύψει απόσταση έως και 16.000 χιλιόμετρα.
«Επιπλέον, ο πύραυλος είναι ικανός να μεταφέρει ταυτόχρονα δέκα κεφαλές, κάτι που του επιτρέπει να δημιουργήσει μια κολοσσιαία, καταστροφική δύναμη. Η συνδυασμένη μαχητική ισχύς αυτού του ρωσικού πυραύλου είναι πραγματικά τρομακτική και δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι οι ΗΠΑ ανησυχούν τόσο πολύ» αναλύεται στο άρθρο.
Ο ρωσικός στρατός εκτοξεύει πυραύλους Kinzhal, Yars ICBM, Kalibr & Zircon κατά τη διάρκεια ασκήσεων - Sputnik Ελλάδα, 1920, 19.02.2022
Ο ρωσικός στρατός εκτοξεύει πυραύλους Kinzhal, YarsICBM, Kalibr και Zircon κατά τη διάρκεια ασκήσεων
Τονίζεται, επίσης, η σημασία του αντιαεροπορικού πυραυλικού συστήματος «Tor-M2», που είναι ικανό να καταρρίψει μαχητικά αεροσκάφη σε σύντομο χρονικό διάστημα, καθώς και να επιτεθεί ταυτόχρονα σε τέσσερις στόχους.
Το όχημα κινείται με ερπύστριες που του προσφέρουν μεγαλύτερη κινητικότητα και είναι εξοπλισμένο με αλεξίσφαιρη θωράκιση.
Επιπλέον, διαθέτει σύστημα κάθετης εκτόξευσης που αποτελεί σημαντικό πλεονέκτημά του.
Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала